Birouri creative pentru camera copiilor

Birourile in camera copiilor sunt necesare din momentul in care acestia incep sa se joace si sa experimenteze coloratul si pictatul. Pentru a pastra o buna ordine in lucrurile lor, un birou sau o masuta cu un minim spatiu de depozitare va veni in sprijinul oricui parinte si copil deopotriva.

Deschide Galeria

Exista diferite tipuri de birouri care pot fi integrate in decorul camerei lor, in functie de etapa de crestere in care se afla copilul. Nu montati un birou masiv gandindu-va ca ii va folosi si in anii de scoala. Copilul creste si nevoile sale se schimba. De aceea, recomandam sa incepeti cu un birou mic, o masuta pe care acesta sa se joace in voie, dara fara sa-i ocupe loc prea mult din camera. Libertatea de miscare e importanta mai ales la varstele mici.

O masuta montata in perete care se poate rabata usor este o solutie practica pentru inceput. O masuta customizata cu spatiu de depozitare in interiorul ei este o alta idee utila pe care o puteti explora. Blatul mesei poate fi vopsit cu vopsea de tabla scolara pentru ca cel mic sa experimenteze nu numai pe foaia de hartie.

O bancuta cu o masuta cu un design identic sunt o forma eleganta de birou chiar si pentru camera copiilor.

O etajera si o masuta fixata in perete, unul sau doua scaune si locul e perfect pentru camera de joaca a copiilor. Explorati culorile intense, pastelurile pentru a stimula imaginatia copiilor. Nu in ultimul rand personalizati cat mai mult zona in care este amplasat biroul.

Pentru mai multa inspiratie, va invitam in galerie pentru mai multe modele de birouri creative pentru camera copiilor. Spor la amenajat! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole