Black is the new black… in baie si bucatarie

Reclama

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale designerilor de interior ca baia este tratata din ce in ce mai mult ca un spațiu de relaxare. Ca sa ne simtim rasfatati cu adevarat, nu este nevoie sa avem o baie imensa, caci o suprafata ampla care nu este corect si frumos valorificata isi pierde din valoare.

Deschide Galeria

Așadar, putem sa ne recapatam energia si intr-un spatiu cu dimensiuni obisnuite, dar a carui amenajare sa ne reprezinte personalitatea si sa reflecte nevoile proprii de relaxare. Una dintre cele mai populare tendinte in amenajari interioare, atat la noi in tara, dar mai ales in occident, este decorarea baii in accente de negru.

Astazi, oferta de pe piața de amenajari interioare include in principal diverse accesorii, dar gasim si mobila neagra, cazi, ceramica, chiuvete și gresie. Negrul este un mod cert o schimbare radicala, dar trebuie sa adaugam, extrem de eleganta și atemporala. Gama de accesorii negre de baie și bucatarie disponibile pe piata este completata acum de noile colectii de baterii de la FERRO: Stratos Black, Zicco Black, Algeo Square Black/Chrome si Algeo Black. Toate intr-un finisaj mat satinat.

Bateriile au forme ergonomice fiind usor de manevrat, functionalitate ridicata si in acelasi timp beneficiaza de un design si un aspect modern, potrivit stilului de viata actual.


baie alb negru
Stratos Black este cea mai extinsa linie de “baterii in negru

Stratos Black este cea mai extinsa linie de “baterii in negru”. Se compune din opt modele de baterii pentru baie: baterii de lavoar in varianta stativa, ingropata si pentru lavoarele cu montaj pe blat, pentru cada-dus cu montaj pe perete, stativa de bideu, baterie pentru duș cu montare pe perete și doua tipuri de baterii de dus ingropate (cu sau fara comutator cu functie dubla).

Designul bateriilor se caracterizeaza prin suprafetele plane ale corpurilor bateriilor, ale pipelor si manerelor. Finisajul negru mat evidențiază foarte bine liniile fine ale acestei serii. Stratos Black este o colecție care va va permite sa va echipați complet baia cu amenajari de calitate, cu forme moderne, de design.


bucatarie moderna
Seria Zicco Black este formata din cinci tipuri de baterii

O alta propunere de la FERRO este seria Zicco Black. Este formata din cinci tipuri de baterii: baterie de lavoar, de bideu, pentru cada-dus cu montaj pe perete, pentru duș și pentru bucatarie. Designul lor porneste de la forma unui dreptunghi, practic toate elementele colecției – corpurile bateriilor, manerele și pipele, bazandu-se pe profilul dreptunghiular. Aceste forme se armonizeaza perfect cu obiectele sanitare care au linii drepte si unghiuri ascutite, formand un ansamblu elegant si avangardist. 


baie alb negru
Colectia Algeo Square Black/Chrome

Designul liniei Algeo Square Black/Chrome ii va atrage pe cei carora le place minimalismul si formele simple, elegante, subliniate de finisajul negru mat. Bateriile – similar modelelor Stratos Black – au o suprafata plana caracteristica a manerelor si pipelor.

Cu toate acestea, seria Square Black/Chrome se remarca prin alte propuneri ce deriva din combinatia interesanta de finisaj negru cu crom lucios. Linia a fost proiectata astfel incat unele suplafete plane ale manerului, levei sau ale corpului bateriei să fie acoperite cu o acoperire tradițională, cromata, celelalte elemente fiind realizate in contrast cromatic, pe negru.

Acest contrast accentuează elegant formele unice ale bateriilor. In colecție veti gasi bateria pentru lavoar in doua variante -stativa si stativa inalta pentru montaj pe blat-, bateria pentru bideu, bateria pentru dus si cea pentru cada-dus.


baie alb negru
Colecția Algeo Black

Colecția Algeo Black ne propune forme mai fine, cilindrice; toate elementele bateriilor sunt finisate in negru mat, iar insertiile cromate, prin contrast cu negrul mat, aduc un plus de eleganta si vitalitate aspectului final al bateriilor.

Seria contine bateriile pentru lavoar – stativa si stativa inalta pentru montaj pe blat-, bateria pentru bideu, bateria pentru dus si cea pentru cada-dus. Un element de noutate il reprezinta bateria pentru bucatarie, care prin aspectul sau este complementul perfect al unui interior modern al bucatariei in care amenajarile, aparatele de uz casnic si accesoriile raman în același ton de culoare.


“Black is the new black”, atat in baie cat si in bucatarie, asa ca va invitam sa alegeti ce vi se potriveste din noile colectii de baterii propuse de FERRO.

https://blackconcept.ferro.ro/

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...