Buzunare colorate, solutii de depozitare create de Simon Legald

Aceste noi solutii de depozitare sub forma de buzunare colorate au fost proiectate si realizare de catre designerul Simon Legald. Scopul acestor buzunare colorate este de a fi niste solutii versatile care, pe langa functionalitate, sa aiba si un scop decorativ. Formele rotunjite si bombate ale acestora ofera un sentiment prietenos si primitor, pretandu-se pentru orice parte a locuintei.


Deschide Galeria

Simon Legald a fost proiectat aceste buzunare colorate in asa fel incat sa fie curbate spre exterior, iar deschiderea sa fie plata si pozitionata in partea de sus. Aceste buzunare se pot detasa cu usurinta de pe perete, multumita unui sistem de prindere foarte simplu si ingenios.

Citeste si 16 modele de rafturi cu un design interesant

Aceste buzunare colorate sunt disponibile in patru dimensiuni si pot fi utile pentru numeroase intrebuintari. Se pot pune in ele obiecte de birotica, obiecte de bucatarie sau chiar mici ghivece cu flori. Ceea ce le fac niste solutii de stocare care pot fi montate in bucatarie, sufragerie sau chiar la birou. Nuantele in care sunt fabricate sunt extrem de echilibrate si de placute si pot fi integrate in multe stiluri moderne de design interior.

Simon Legald spune ca a creat aceste solutii flexibile de depozitare pentru toate acele mici elemente din locuinta pe care niciodata nu stim unde sa le asezam. Pot fi facute numeroase combinatii intre aceste buzunare colorate, totul tine de creativitatea celui care alege sa-si monteze asemenea solutii colorate de stocare pe peretii locuintei. 

Sursa foto: pinterest.com 

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...