Casa de vis decorata in doar doua saptamani

Reamenajarea unei case poate dura o perioada indelungata de timp, fiecare detaliu necesitand mai multa sau mai putina atentie in functie de dificultatea sa. Insa, in cazul acestei case, perioada pe care designerul a avut-o la dispozitie a fost de doar doua saptamani timp in care intreaga echipa a reamenajat casa in cel mai fin detaliu. 

Deschide Galeria

Amenajarea casei

Proprietarii au lasat mana libera designerului si echipei sale, venind doar o singura data in vizita pentru a vedea progresul lucrarilor. Intreaga selectie a mobilierului si a decoratiunilor a fost facuta fara un consult in prealabil, astfel ca finalul le-a rezervat o surpriza mai mult decat placuta – casa de vis pe care sperau sa o aiba cat mai curand. 

Fiind un spatiu preponderent deschis, s-a mers pe ideea de coeziune astfel incat ideea principala, tematica marina sa se regaseasca in fiecare zona. Astfel, peretii au fost toti vopsiti in albi pentru un plus de luminozitate. Spoturile predomina pe intreg tavanul, construit in forma inclinata ca de cort.

Desi nu exista pereti care sa fragmenteze incaperea principala, au fost folosite piese de mobilier care delimiteaza vizual zonele de living si dining si bucatarie. 

Un dulap impozant, vintage troneaza intre living si dining, corpul de iluminat marcheaza locul zonei de dining, iar bucataria este despartita de restul casei printr-un blat, tip bar completat de patru scaune din ratan.

Petele de culoare de verde pal, bleu si turcoaz vin sa intregeasca tematica casei. Ferestrele late ocupa o portiune semnificativa din pereti, oferind o priveliste unica catre ocean. Practic, exteriorul se reflecta in interior prin gama coloristica aleasa. Tablourile mari, insotesc si ele tema decorului si ofera coeziune intregului spatiu. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole