Ce poti face cu paletii vechi de lemn? Cateva idei creative si cochete pentru casa (DIY)

Odata ce ti-ai cumparat o casa sau un apartament, vine marea problema a mobilei si a electrocasnicelor pe care trebuie sa le achizitionezi, renovarile si intregul proces de amenajare a locuintei tale.

Deschide Galeria

Toate aceste lucruri pot ajunge sa fie extrem de costisitoare, iar daca la electrocasnice nu iti putem oferi o solutie mai ieftina, in ceea ce priveste mobilierul, accesoriile si diverse decoratiuni, cu siguranta ca iti vom capta atentia cu aceste idei creative DIY – Do It Yourself!

Paletii vechi de lemn sunt un material pe care aproape nimeni nu il ia in considerare cand vine vorba de amenajarea casei, dar in ciuda aparentelor, acesta este unul dintre cele mai usor de “modelat” si cizelat obiecte care iti pot transforma intregul decor al locuintei intr-o adevarata oaza de inspiratie pentru oricine vine la tine in vizita.

Acesti paleti de lemn sunt extrem de ieftini, iar plecand de la aceste obiecte, cu niste cuie, vopsea in diferite culori si cativa bureti si materiale luate de la croitor, poti realiza cele mai diversificate piese de mobilier, decoratiuni si accesorii, extrem de estetice, atragatoare si foarte chic.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, dar cu putina rabdare si un strop de inspiratie, designul interior al casei tale va straluci de frumusete si va striga “CREATIVITATE!”.

Atat de apreciate vor fi piesele de mobilier realizate de tine, cu propriile maini si in propria locuinta, incat prietenilor tai nu te vor crede ca tu le-ai construit, iar cand vor auzi de costurile reduse care au dus la acest decor, cu siguranta ca vei starni invidia in ei.

Asadar, acum ca ai aflat de acest secret extrem de ingenios, inainte de a fugi la un magazin de mobila, te invitam sa te inspiri din paginile digitale pe care ti le pune la dispozitie PovesteaCasei.ro. “Rasfoire” placuta!

Be smart! Do It Yourself!

Sursa Foto: TopDreamer.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole