Infrumusetatea locuintei cu ajutorul unor ceasuri decorative poate fi o idee excelenta in cazul in care vreti sa faceti mici ajustari ale decorului. Gasirea unui ceas potrivit pentru o anumita camera poate fi un proces destul de solicitant. Pe piata se gasesc numeroase modele, dar majoritatea lor se incadreaza in stiluri putin cam rigide.

De exemplu, daca vrem sa ne cumparam un ceas cu motive populare romanesti este foarte putin probabil ca il vom gasi la magazinele de ceasuri din centrele comerciale. Acestea sunt de obicei mai rare si de cele mai multe ori sunt obiecte produse de designeri locali preocupati sa includa modelele romanesti in domeniul amenajarile interioare.

De asemenea, in cazul in care sunteti pasionat de gatit si poate va doriti un ceas pentru bucatarie care sa se integreze armonios in decorul general, ati putea sa va ganditi la achizitionarea unui ceas sub forma de obiect de gatit. Este o idee potrivita care va poate transforma bucataria intr-un loc foarte creativ, cu care va puteti mandri in fata musafirilor.

Citeste si Cum sa redecorezi cu bani putini

Ceasurile sunt obiecte care nu se demodeaza. Exista modele care desi au o varsta respectabila sunt inca foarte apreciate si nu strica cu nimic amenajarea din punct de vedere al designului interior.

Atunci cand alegeti un ceas aveti in vedere culoarea lui, dimensiunea si, nu in ultimul rand, impactul vizual pe care il va avea acest obiect. Amplasarea unui ceas mult prea mare pe un perete mic poate crea o discrepanta stridenta.

De asemenea, trebuie sa respectati un anumit stil atunci cand alegeti ceasul. De exemplu, pentru un decor rustic nu veti alege niciodata un ceas de perete cu forme futuriste, ci unul in culori neutre, cu o rama de aceeasi nuanta cu a altor elmenete din restul camerei.

Sursa foto: pinterest.com

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii