Conceptul Klipa in armonia casei tale

Conceptul Klipa este o imbinare a starii de bine cu amintiri frumoase din copilarie, si creativitate. Ideea a pornit din pasiunea si atentia la detalii, depasind cu mult ceea ce intelegem noi “papetarie”. Nu se rezuma la obiecte de papetarie, pur si simplu, ci merge mai departe in a le combina si transforma in decoratiuni pentru casa, gradina si evenimente festive.


Deschide Galeria

Pentru a sustine cele spuse va invit la un tur imaginar pentru a da viata si culoare fiecarei incaperi, cu ajutorul produselor Klipa.

Pasim prima data intr-un living alb si minimalist, unde toate elementele se imbina perfect, impreuna cu o pata de culoare care poate fi adusa de flori decorative create cu ajutorul hartiei de matase. Hartia capata personalitate si cu bun gust se transforma in maci, bujori si garoafe.

Mergand dupa mirosul imbietor al bucatelor ajungem in bucatarie. Sursa de inspiratie venind de la retetarul pus la loc de cinste. Bucataria capata astfel un look vintage pastrand secretul atator retete culese cu drag de la oameni dragi. Fiecare reteta are o poveste, o poveste cu oameni dragi, cu intamplari, cu prieteni buni, cu gusturi alese. Iar povestea poate continua cu noile inventii pe care le faci in bucatarie, la randul tau sa transmiti mai departe pasiunea gatitului.

Pentru biroul tau iti propunem un clipboard vintage look pentru a insemna ideile. Astfel, atmosfera creata te transpune  fie in rolul unui scriitor, sau o tanara mama care creeaza povesti pentru copilasul sau poti sa fii acel architect care tocmai a finalizat casa visurilor sale – casuta din copac.

Trecand la un stil mai jovial, ajungem in camera copiilor pentru care poti sa folosesti banda adeziva si sa decorezi cutiile de jucarii si rafturile de carti dand camerei un aspect inedit. Aici e lumea unde imaginatia se impleteste cel mai frumos cu realitatea si unde personalitatea este subliniata prin elementele de decor.

Putem chiar sa ii sprijinim pe copii sa isi decoreze singuri propriul spatiu cu ajutorul stikerelor. Putem face chiar inimioare pentru peretii celei mai indragostite adolescente.

Conceptual Klipa ne demonstreaza ca lucrurile simple se pot transforma in arta prin imaginatie si creativitate fara limite, folosind materiale obisnuite pentru creatii inedite. 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...