fbpx

Culori neutre intr-o amenajare de 2 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru amenajarea acestui apartament s-a mizat pe tonuri neutre si o abordare minimalista. A rezultat astfel un spatiu luminos si aerisit, cu accent pe functionalitatea zonelor create.

Deschide Galeria

Spatiul destinat zonei de zi este unul generos. De aici si abordarea cat mai aerisita pentru a putea reuni armonios cele 3 functiuni: livingul, diningul, bucataria.

Din punct de vedere cromatic predomina albul si cremul, precum si culoarea lemnului de la nivelul pardoselii. Astfel, camera pare mai luminoasa si mai spatioasa. S-a optat pentru o mobilare sumara, concentrata pe piesele care redau functiunea respectiva.

Pentru living, canapeaua tip coltar si corpul de mobilier din jurul televizorului compun amenajarea. Micile detalii decorative ajuta la o personalizare discreta, cum ar fi masuta de cafea, tablourile sau corpul de iluminat.

Pentru mobilarea bucatariei s-a mizat pe finisaje asemanatoare utilizate in living. S-a folosit MDF alb, lucios pentru a pastra continuitatea amenajarii. Bucataria este compacta, cu un design simplu, ordonat.Toate electrocasnicele au fost incorporate in mobilier sporind caracterul unitar al incaperii. Zona de luat masa face o trecere discreta intre cele functiuni.

Aceeasi abordare minimala o vom regasi si in dormitor. Decorul este elegant amenajat, fara a omite nicio clipa functionalitatea. Desi spatiul este mic, amenajarea asigura confortul necesar, fara a aglomera incaperea. Patul este piesa centrala, cu un perete-accent texturat menit sa aduca un plus de stil incaperii. Tot aici a fost integrata si principala zona de depozitare a locuintei – vezi dressingul amenajat pe lungimea peretilor. 

Si in baie, s-a urmarit o abordare functionala cu spatii de depozitare variate. Avem astfel incastrata masina de spalat rufe intr-un corp lung ce are incorporat si lavoarul. Partea superioara include dulapuri acoperite de oglinzi, iar benzile LED ofera un iluminat ambiental placut.

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...