Pentru amenajarea acestui apartament s-a mizat pe tonuri neutre si o abordare minimalista. A rezultat astfel un spatiu luminos si aerisit, cu accent pe functionalitatea zonelor create.

Spatiul destinat zonei de zi este unul generos. De aici si abordarea cat mai aerisita pentru a putea reuni armonios cele 3 functiuni: livingul, diningul, bucataria.

Din punct de vedere cromatic predomina albul si cremul, precum si culoarea lemnului de la nivelul pardoselii. Astfel, camera pare mai luminoasa si mai spatioasa. S-a optat pentru o mobilare sumara, concentrata pe piesele care redau functiunea respectiva.

Pentru living, canapeaua tip coltar si corpul de mobilier din jurul televizorului compun amenajarea. Micile detalii decorative ajuta la o personalizare discreta, cum ar fi masuta de cafea, tablourile sau corpul de iluminat.

Pentru mobilarea bucatariei s-a mizat pe finisaje asemanatoare utilizate in living. S-a folosit MDF alb, lucios pentru a pastra continuitatea amenajarii. Bucataria este compacta, cu un design simplu, ordonat.Toate electrocasnicele au fost incorporate in mobilier sporind caracterul unitar al incaperii. Zona de luat masa face o trecere discreta intre cele functiuni.

Aceeasi abordare minimala o vom regasi si in dormitor. Decorul este elegant amenajat, fara a omite nicio clipa functionalitatea. Desi spatiul este mic, amenajarea asigura confortul necesar, fara a aglomera incaperea. Patul este piesa centrala, cu un perete-accent texturat menit sa aduca un plus de stil incaperii. Tot aici a fost integrata si principala zona de depozitare a locuintei - vezi dressingul amenajat pe lungimea peretilor. 

Si in baie, s-a urmarit o abordare functionala cu spatii de depozitare variate. Avem astfel incastrata masina de spalat rufe intr-un corp lung ce are incorporat si lavoarul. Partea superioara include dulapuri acoperite de oglinzi, iar benzile LED ofera un iluminat ambiental placut.

Incearca gratuit o saltea! Ai 30 de zile de teste + o perna gratuit!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii