Cum a fost renovata o baie de 4 metri patrati

Pe cat de simpla aceasta amenajare de baie pe atat de reusit proiectul in ansamblul lui. Ne-a atras atentia suprafata mica, dar mai ales felul cum a fost regandita si conturata dupa renovare. Hai sa te inspiri si tu!

Deschide Galeria

In primul rand trebuie sa stii ca ceea ce vei vedea in imagini este o baie de aproximativ 4 metri patrati. Suna cunoscut? Cu siguranta ca multi dintre voi aveti o baie cu o suprafata asemanatoare. Daca planuiesti o reamenajare in viitorul apropiat, ideile pe care designerul le-a folosit aici iti vor fi de folos.

Faianta roz-somon existenta inainte in baie era o alegere nepotrivita. Spatiul parea sufocat si iluminatul nu era de mare ajutor. Era necesara inlocuirea lavoarului cu un model mai practic. Un detaliu cu care proprietarii nu prea se impacau erau tevile vizibile care parcurgeau toata baia. Interventia profesionistului a fost salvatoare.

Vechile placi ceramice, atat faianta cat si gresia au fost eliminate si inlocuite cu modele moderne. Pentru pereti s-a optat pentru placi tip Metro albe, iar pentru gresie placi decorative alb-negru. Albul este predominant, fiind optiunea sigura pentru o baie mica si intunecata precum aceasta. In plus, spatiul pare mai luminos si mai aerisit, desi suprafata este aceeasi.

Lavoarul a fost mutat pe peretele opus si a primit un dulap cu sertare suspendate pentru a mai castiga spatiul la nivelul pardoselii. Dulapiorul cu oglinda si iluminat integrat ofera un plus de depozitare, fiind o alegere optima in acest context.

Interesant este felul cum a fost puse in valoare tevile aferente centralei. Desi ne-am fi asteptat sa se incerce o mascare a lor, designerul a ales sa le vopseasca in negru, transformandu-le intr-un soi de punct de interes al baii. Pe fundalul alb, accentele de negru reusesc sa iti atrag atentia realizand o coeziune cu celelalte elemente de negru pe care le regasim in decorul baii. Ne place si modul cum a fost amenajat spatiul cu masina de spalat rufe: practic si eficient cu rafturi si dulap pentru o depozitare ordonata.

Excelenta reamenajare cu solutii practice si estetice in acelasi timp!

Sursa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole