Cum sa iti creezi spatiul tau intim in casa? Amenajeaza-ti un colt special doar pentru tine!

Indreapta-ti atentia inspre locul din casa in care iti face placere sa iti petreci timpul, acel loc in care te poti dedica hobbyurilor tale sau pasiunilor tale. Poate fi orice colt al bucatariei, sau chiar balconul camerei de zi, nu trebuie sa fie o camera in intregime rezervata acestui lucru. Odata ce te-ai hotarat care este spatiul acela deosebit pentru tine, personalizeaza-l. Transforma acest moment intr-unul de creativitate personala si fa din amenajarea si decorarea coltului tau un proiect de suflet.

Deschide Galeria

Pentru multi dintre noi coltul nostru intim poate fi rezervat cititului, caz in care vei include un fotoliu si poate un lampadar. Pentru altii poate fi bricolajul, manufacturatul de mici obiecte, croitoria, sau sortarea si aranjarea colectiilor. Indiferent ce iti place sa faci, seteaza un fundal placut si cald cu ajutorul caramizii aparente sau a placajului ceramic klinker. Nuantele variate si calde vor functiona perfect in acest caz si vor conferi un caracter si mai intim momentelor petrecute acolo.

Pentru ca este si usor de pus in opera, placarea unor suprafete reduse ca dimensiunea poate fi tot o sarcina placuta pe care sa ti-o asumi. Iar dupa ce ai ajuns la capatul acestei operatiuni vei putea sa iti admiri rezultatul si sa le povestesti si prietenilor tai despre cum ai decorat singur un perete intreg. Pentru alegerea perfecta consulta intreaga paleta de culori si finisaje – moderne sau antichizate, fa-ti singur calculul materialelor si comanda online, folosind instrumentele pe care le-am conceput special pentru tine si pentru a-ti usura procesul de achizitie. Si mai ales nu uita, distreaza-te si implica-i si pe cei dragi in proiectul tau de suflet!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole