De ce să alegi modelele de pomișori cu licheni?

Lasă natura să intre la tine în casă sau în spațiile de lucru, cu ajutorul celor mai frumoase modele de pomișori cu licheni! Sunt cele care vor crea o ambianță cu adevărat unică în interiorul casei tale, dar nu numai.

Lichenul stabilizat este o plantă naturală care respectă mediul înconjurător și ciclul de creștere al plantelor. Lichenul este recoltat cu grijă o dată pe an din pădurile norvegiene pentru a proteja ecosistemul. Cu culorile sale luxuriante și aspectul său natural, lichenul stabilizat de la Eventissimi este un produs atractiv, netoxic, biodegradabil și ușor de manevrat.

Copacii naturali din licheni stabilizați sunt cei care contribuie la un decor natural în spațiile de locuit și la creșterea gradului de confort. Timpul pe care îl petrecem acolo ne face mai relaxați și mai creativi.

De ce să alegi și tu pomișorii cu licheni stabilizați?

Datorită unor copăcei din licheni, acum este posibil să te bucuri foarte ușor, foarte frumos, dar și foarte repede de toate beneficiile plantelor de interior cu un minimum de efort.  Atunci când nu ai suficient spațiu și lumină pentru a-ți amenaja casa sau biroul cu plante vii, trebuie să fii ingenios, folosind în același timp resurse complet naturale.

Pentru a-ți personaliza mediul interior, gândește-te și tu la copăceii din licheni stabilizați!

Alte avantaje mai pe scurt

Decorațiunile vegetale, precum copacii cu licheni sunt un adevărat plus pentru spațiile de locuit și de lucru! Plantele naturale, care ne duc cu gândul la cele mai frumoase păduri, sunt foarte în vogă mai ales în lumea designului interior. Ele pot aduce de asemenea, un stil rafinat, delicat și natural mediului tău de lucru. Dar nu numai, acestea vin și cu latura lor:

Estetică: păstrează prospețimea unei plante naturale în timp și pe tot parcursul anului.

Diversă: ai în casă o plantă naturală exotică sau de exterior.

Economică: planta are o durată de viață lungă.

Flexibilă: plantele stabilizate pot fi amestecate cu plante vii.

De liniște sufletească: o plantă stabilizată nu are nevoie de nicio atenție specială. Necesită doar o întreținere ușoară (ștergerea ocazională a prafului).

– Nu este nevoie de udare.

– Nu este nevoie de lumină sau să scoți plantele afară.

– Nu este nevoie de sol sau de îngrășământ.

– Nu crește, deci nu se taie.

– Fără paraziți.

– Nu este nevoie să aduni frunzele moarte.

Ce este stabilizarea?

Este o tehnică care permite plantelor să rămână proaspete după recoltare. Aceasta presupune înlocuirea sevei plantei cu glicerină. În acest fel, planta își păstrează aspectul timp de mai mulți ani. Acest principiu poate fi aplicat tuturor plantelor, de la flori tăiate la copaci, mușchi și licheni.

Pentru a face acest lucru, plantele, frunzele, lichenii sau mușchii aleși sunt plasate într-o cameră cu o atmosferă controlată. Plantele sunt plasate într-o substanță lichidă alcătuită din glicerină, apă și stabilizatori.

Pe măsură ce lichidul de conservare este absorbit, seva se evaporă, făcând loc lichidului de conservare. În cele din urmă, plantele și florile sunt supuse unui proces de uscare care durează câteva zile.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole