Decor contemporan intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 2 camere amenajat in stil eclectic. Hai sa vezi in detaliu cum a fost gandit spatiul si ce idei poti prelua pentru locuinta ta.

Deschide Galeria

Zona de zi a fost gandita pentru a imbina o bucatarie open space, living si un loc pentru luat masa. In spiritul designului nordic, amenajarea urmeaza linia neutrelor si a griurilor care predomina in tot spatiul. Elementele contrastante au rolul de a sparge aceasta monotonie si de a transforma decorul intr-unul mai interesant. Tusele de albastru, imprimeurile, caldura lemnului de la nivelul pardoselii sau al mobilierului din bucatarie, textilele, accentele de gri, dar si liniile variate ale mobilierului contribuie din plin la transformarea spatiului.

Camerele sunt astfel impartite pentru delimita zonele de zi si de noapte, holul oferind o zona generoasa pentru depozitare variata. Spatiul pare astfel mai fluent. Trecerea dinspre living spre bucatarie este marcata la nivelul pardoselii prin intreruperea parchetului si inlocuirea lui cu placi ceramice decorative.

In spatiul bucatariei predomina tonuri de gri si negru, pe un fundal de alb imbinat armonios cu lemn. Bucataria este minimal redata, cu o abordare compacta. Spatiile de depozitare sunt integrate in corpurile principale, iar electrocasnicele sunt incorporate in lateral pentru mai multa unitate si ordine in decor; un corp tip insula ofera un plus de spatiu, putand fi utilizata si ca o zona de luat gustari rapide sau chiar bar.

Un spatiu confortabil a fost gandit si pentru dormitor. Aici, corpurile de biblioteca dispuse simetric in jurul patuluui atrage atentia, fiind un element de accent alaturi de usa albastra. Nuantele sunt mai blande si mai deschise decat in living. Predomina un ambient seren, odihnitor, confortabil prin imbinarile de texturi. Si spatiul din bai surprinde printr-o optimizare excelenta, alaturi de un design contemporan excelent realizat.

Ca sa intelegi mai bine cum a fost conturata aceasta amenajare, urmareste si imaginile din galeria foto de mai sus.

Proiect: Qbik Design

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa