Apartament mic cu o amenajare minimalista

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Configuratiile noilor apartamente te pot pune in dificultate atunci cand pornesti amenajarea. Un exemplu in acest sens este proiectul despre care vom vorbi astazi.

Deschide Galeria

Tanarul care tocmai isi achizitionase acest apartament a apelat la ajutorul celor de la Boho Studio pentru a reusi sa obtina o locuinta functionala. Spatiul lung si ingust a fost cel care i-a dat batai de cap, atat livingul cat si dormitorul avand o dispunere si forma similara.

Cerintele sale au fost minime, principala sa dorinta fiind aceea de a contura o locuinta dotata cu strictul necesar, zona de bucatarie, loc de luat masa si spatii de depozitare eficiente.

Zona de living a fost conturata minimal pentru ca totul sa para cat mai aerisit si fluent. In acest scop, au fost alese piese de mobilier pe picioare (vezi canapeaua, corpul de biblioteca sau comoda-suport pentru televizor) pentru a nu fi percepute ca foarte masive in ansamblul amenajarii. Pentru a spori spatiile de depozitare designerii au integrat un dulap inalt in living, langa canapea.

Bucataria, desi mica, a fost amenajata compact si functional pentru a oferi toate cele necesare atunci cand gatesti. Dulapurile sunt inalte, mergand cu depozitarea pe verticala pana aproape de tavan, folosind toti peretii. Toate piesele sunt albe, cu mici insertii de lemn natur mentinand un aspect ordonat. Lemnul de la nivelul blatului, alaturi de accentele de gri ale pardoselii sparg monotonia albului. In contrast, pentru de zona de luat masa s-a folosit doar negru.

In dormitor, amenajarea este realizata la centimetru, ingloband patul, dulapul pentru haine, dar si un birou cu rafturi pentru carti. Patul este fix, cu o mica noptiera; spatiul pare usor ingramadit, dar finisajele folosite permit spatiului sa respire. Decorul este simplu, tocmai din dorinta de a nu supraaglomera camera.

Per ansamblu locuinta este coerenta din punct de vedere al nuantelor, texturilor si finisajelor, fiind o amenajare reusita pentru tanarul beneficiar.

Reclama

Articole noi

Amenajare contemporana – Casa de 100 mp pentru o familie tanara

Construita pe o structura de parter plus etaj, casa...

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...