Decoratiuni de sarbatoare cu lumanari

Cele mai citite

Lumanarile aduc intotdeauna lumina, caldura si relaxare oricarei incaperi. Vom intalni decoratiuni de sarbatoare cu lumanari in multe locuri si cu ocazia a numeroase alte zile festive. Insa cele de Craciun parca au un farmec aparte. Lumanarile sunt magice prin felul in care imbogatesc un simplu decor.

Deschide Galeria

Puteti crea si voi decoratiuni de sarbatoare cu lumanari de diferite forme si culori, de la cele clasice albe, pana la cele rosii sau violet. Montate in suporturi speciale sau asezate simplu pe masa, lumanarile confera un aer deosebit si festiv.

Exista felurite moduri de a integra lumanarile in decoratiuni de Craciun si mai ales a de a combina elemente specifice sezonului. De la fructe uscate, pana la panglici legate in jurul unei lumanari cilindrice. Incercati-le si pe cele parfumate; vor lasa o aroma discreta in camera.

Vizitati targurile de Craciun din aceasta perioada si veti gasi modele speciale, puternic aromate si de asemenea va puteti inspira din multitudinea de arajamente si decoratiuni prezente in galeriile comerciale. 

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa