Decoratiuni traditionale de Craciun

Bucuria sarbatorilor de iarna incepe sa ne invaluie din ce in ce mai mult. In curand vom auzi vocile colindatorilor vestind marea sarbatoare. E timpul sa ne pregatim inimile, sa fim mai buni si mai darnici si sa nu uitam ca frumusetea Craciunului depinde doar de noi sa fie pusa in valoare.


Deschide Galeria

Si casa noastra trebuie sa se bucure de sarbatoare imbracand haine decorative. Decoratiuni traditionale de Craciun in rosu si verde cu falnicul brad, ghirlande si coronite, globuri si accesorii pufoase si calduroase ne invaluie cu o stare de bine. Mirosul de cozonaci iti imbie papilele gustative, iar copiii pornesc la colindat.

Bradul impodobit este simbolul acestei sarbatori care bucura deopotriva copii si adulti. Ornat in culori de rosu si auriu sau argintiu, cu globuri, ghirlande, acadele, mosi in miniatura, ingerasi, fundite si acadele si neaparat luminite stralucitoare colorate, intregul decor capata dintr-o data aer festiv. Rosul este, fara indoiala, culoarea sezonului, intruchipand spiritul sarbatorii, bucuria, veselia si chiar agitatia specifica. Desi decoratiunile artificiale au farmecul lor, anul acesta aduceti mai multa natura in casele voastre. Crengutele de brad sau coronitele din brad natural, vascul, merisoarele si conurile de pin sau brad se numara printre elementele des folosite pentru decoratiuni traditionale de Craciun. 

 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...