Decoreaza-ti colturile preferate ale casei cu rame false si fotografii

Probabil ca ai deja fotografii inramate in casa, dar ce zici de utilizarea unui intreg perete care sa scoata in evidenta fotografiile? Fotografa Lyanne Wylde a venit cu o idee interesanta – si anume, aceea de a realiza un tapet cu rame, lipit pe un intreg perete, pe care ulterior l-a completat cu propriile fotografii.

Deschide Galeria

Este atat de usor sa uitam fotografiile ascunse in calculator sau pe un hard extern cand am putea in schimb sa ne inseninam fiecare dimineata cu amintiri frumoase sau cu lucruri care ne plac.

Partea cea mai interesanta este ca un astfel de tapet este oarecum interactiv, permitand schimbarea anumitor fotografii sau alternarea de imagini cu desene realizate de copii ori, de ce nu, adaugarea unor elemente mai de efect – de exemplu urma unei maini vopsite cu acuarela, un obiect al copilului de cand era mai mic, un suvenir dintr-o vacanta sau un lucru facut de mainile tale.

Mai mult, daca ai in casa o camera tematica ori daca ai un hobby preferat, poti umple acele rame false cu fotografii care au legatura cu acesta.

O rama goala lasa loc imaginatiei si creativitatii fiecaruia, iar ideea poate fi extinsă dincolo de tapet, la rame reale agatate pe pereti. De asemenea, pot fi realizate combinatii de texte si fotografii, totul ramanand la latitudinea celui care decoreaza.

In ceea ce priveste fotografiile, nu uita ca poti apela oricand cu incredere la serviciul de printing F64.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole