Eleganta moderna pentru un apartament de 3 camere si 90 mp

Pentru astazi am ales sa va prezentam un apartament de trei camere cu o amenajare moderna bazata pe linii simple dar accentuate pretios de detaliile care reusesc sa iasa din anonimat.


Deschide Galeria

Open space-ul generos care ne intampina la pasirea in interiorul locuintei se prezinta minimalist si elegant. Zona bucatariei este lipsita de detalii incarcate si aduce in prim plan un mobilier extrem de simplist, in nuante lucioase de alb si gri. Zona de servire a mesei continua aceeasi linie si accesorizeaza discret un candelabru modern de mici dimensiuni cu detalii din sticla.

Living-ul isi descrie intr-o maniera exacta rolurile principale: cel de odihna si de socializare. Canapeaua extensibila de mari dimensiuni, masa plianta, biblioteca moderna si semineul perfect cameleonizat cu ajutorul petei de culoare gri murala, fac din intreg spatiul locul perfect pentru evadarea din cotidian. Trecererea catre celelalte camere se face prin intermediului unui perete despartitor glisant.

Dormitorul matrimonial prezinta imaginea exacta a amenajarilor actuale care respecta tehnologia avansata si modernul abstract. Gri-ul si beige-ul sunt nuantele predominente, iar patul dublu pozitionat central face legatura intre doua planuri complet opuse ca si design: un perete cu benzi de led incastrate caruia i se infatiseaza opus un altul, acoperit cu tapet inflorat. Imagine care parca doreste a suprapune doua planuri temporale diferite in implinirea unui singur scop.

Nu putem sa nu observam faptul ca intreaga amenajare acorda o mare importanta iluminatului artificial si a expunerii acestuia in cea mai moderna si mai abstracta maniera. Benzi de led, spoturi, lustre si candelabre in forme neomogene, toate formeaza accentul luxurios contemporan.

Camera de tineret, viu colorata, pleaca de la transpunerea in plan real a activitatilor si pasiunilor celui mic: tapet ce ilustreaza miscari din diferite sporturi, machete, soldatei si culori sugestive. In plus, camera nu are un singur proprietar, aceasta fiind impartita cu un animal de companie mai putin obisnuit: o iguana. Biblioteca si biroul formeaza impreuna un singur corp de mobiler si astfel, avem in prim plan o masa de mari dimensiuni ce permite desfasurarea activitatilor mai facil. Scaunul de birou este ultra modern si nonconformist, fiind unul din accentele care fac amenajarea acestei camere sa para o adevarata calatorie in viitor.

Folosirea auriului ca baza pentru texturile care o compun, fac din baie cel mai luxos spatiu al intregii amenajari. Vorbim in acest caz de o oglinda de dimensiuni impresionante, un blat care se intinde pe toata lungimea peretelui si a oglinzii implicit, plus obiecte sanitare moderne.

Iluminatul pastreaza aceeasi tematica si este reprezentat de benzi de led incastrate si un set de lampi de tavan. Folosirea cu precadere a lemnului natural, atat in ceea ce priveste podeaua, cat si peretii, transforma spatiul baii intr-un loc de relaxare asemanator spa-urilor, lucru ce ne este cu siguranta evidentiat de utilizarea ca si obiecte de decor a unor pietre de sauna.

Designer D-vision

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...