Experimenteaza cu culori in casa ta

Desi multora dintre noi ne plac culorile, deseori alegem sa nu le folosim de teama ca vom gresi ceva in felul in care le potrivim una cu cealalta. Iata cum va puteti depasi frica adaugand treptat un strop de culoare in amenajarea casei.


Deschide Galeria

Incepeti prin a experimenta cu o culoare de impact, dar care sa nu copleseasca. Un perete din camera poate fi vopsit, fie in intregime, fie intr-o anumita portiune, doar pentru a fi un punct de interes in camera. Puteti asorta cu tapiteria sau cu perne decorative.

Accesoriile colorate sunt o alta metoda prin care puteti aduce culoare in casele voastre. Scaunele sau o masuta de cafea sau orice alt obiect din casa poate fi vopsit si transformat. Puteti crea serii de culori – roz, oranj, galben, albastru pentru scaunele sau taburetele din bucatarie; si in camera copiilor puteti explora valentele culorilor. De la o usa pictata sau un model geometric, pana la simpla vopsire a masutei pe care cel mic o foloseste pentru a colora.

Fiti creativi si cu dulapurile din bucatarie! Le puteti vopsi pe interior pentru mai multa veselie si pentru a scoate camera din monotonie.

Pernele decorative sunt cea mai simpla metoda prin care puteti aduce culori, fara teama de a gresi combinatia. Daca aveti o canapea alba, o combinatie de culori puternice vor crea o amenajare discreta dar placuta in acelasi timp. 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...