Idei pentru decorul camerei de oaspeti

Camera de oaspeti nu este tocmai un termen familiar, cel putin pentru cei care locuiesc in ingustele apartamente de bloc. Insa pentru acei care au o camera in plus si doresc sa o transforme intr-un extra dormitor pentru momentele in care musafirii raman peste noapte, iata cateva idei decorul camerei de oaspeti.

Deschide Galeria

Pentru acest tip de camera, va doriti in primul rand sa creati o atmosfera relaxanta, pentru ca oaspetii dumneavoastra sa se poata odihni si sa-si incarce bateriile. Cu nuante de gri veti obtine exact efectul dorit. Adaugati accente de caldura si textura suficient cat sa nu aveti un stil prea apasator si trist.  

Daca podul sau mansarda va ofera posibilitatea amenajarii unei camere, nu ezitati sa o faceti. Pastrati linii simple cu strictul necesar pentru nevoile de baza. In cazul in  membrii familiei va viziteaza des, amenajati si o baie pentru confortul intregii familii.

Daca spatiul necesar pentru inca o camera nu exista, atunci creati-l! Sectionati o parte din spatiul din living, acolo unde este posibil si adaugati un pat. Iata coltul perfect pentru odihna oaspetilor. 

O tema pentru decor diferita de cea a casei este binevenita si poate mai putin costisitoare. Sau daca va doriti sa va impresionati musafirii, puteti alege o tema speciala sau pur si simplu sa integrati in decor opere de arta, tablouri si decoratiuni vintage.

Nu aglomerati camera, mai ales daca spatiul nu este foarte generos. Pastrati lucrurile simple, o amenajare minimalista, astfel incat cei care vor ramane peste noapte sa il poata folosi fara sa se impiedice in decoruri abstracte.

Sursa foto: housetohome.co.uk

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole