Idei pentru dulapurile din bucatarie

Atunci cand discutam despre decorul casei, atentia se concentreaza de obicei pe camera de zi. Insa, ar fi timpul sa dedicam atentia cuvenita si bucatariei. Cateva dulapuri, sertare, un blat si cateva electrocasnice formeaza in mod normal spatiul pentru ceea ce numim bucatarie.


Deschide Galeria

Daca sunteti adeptii unui open space, atunci poate ar trebui sa reconsiderati banalul decor si sa gasiti variante care sa se armonizeze cu camera de zi. Incepeti cu pasi mici si concentrati-va asupra dulapurilor. Iata cateva idei pentru dulapurile de bucatarie care v-ar putea fi de folos.

Un trend modern si abordat cu incredere este stilul lucios si neted al dulapurilor din otel. Veti crea o impresie de bucatarie de restaurant, mare si incapatoare. Este o varianta durabila, igienica, usor de curatat. Puteti asorta cu un blat pe masura si adauga accesorii care sa imblanzeasca putin stilul acesta metalic. Acest lucru poate fi usor realizat prin culori: vaze cu flori, borcane cu diverse condimente, fructe  si o lumina care sa cada direct pe blat.

Daca printre culorile dumneavoastra preferate se regaseste si albul, atunci optati pentru dulapurile de bucatarie de culoare alba. Va fi un aspect stralucitor, curat; puteti jongla cu accentele de negru ale electrocasnicelor. 

O bucatarie moderna nu se caracterizeaza doar prin culori albe si metalice si aspecte netede si lucioase. Culorile sunt binevenite cand vorbim despre dulapurile de bucatarie. Imaginati-va o paleta de culori pe placul dumneavoastra si construiti in jurul ei: dulapurile, blatul, flisele, si pervazul ferestrei. Turcoaz, putin verde, cateva accente de portocaliu si galben si lemnul blatului. Iata o varianta la fel de moderna cu care sigur veti impresiona. 

Un nou concept prinde contur in decorul bucatariilor: disparitia dulapurilor din partea de sus a bucatariei. Ele nu dispar complet ci sunt integrate in partea inferioara. Pentru un aspect retro, pastrati doar cateva etajere pentru cateva decoratiuni specifice bucatariei sau pentru cateva ierburi aromatice pe care sa le cresteti in cutii de metal. 

Sursa foto: freshome.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...