Piese de mobilier pline de culoare

Designerii nu inceteaza sa ne uimeasca cu modele din cele mai orginale. Fie ca este vorba despre arhitectura unei case, decorul unei camere sau designul unei piese de mobilier, fiecare lasa o impresie placuta asupra noastra.

Deschide Galeria

Creatoarea Silvia Ceñal Idarreta din Portugalia a creat piese de mobilier pline de culoare. Colectia se numeste Bi Silla Collection si este potrivita pentru decorul unui lounge, a unui bar minimalist sau, pentru cei mai indrazneti dintre dumneavoastra, chiar pentru un living modern.

Perfecta simetrie a scaunelor le face usor de aranjat in orice colt al camerei. Puteti crea si figuri geometrice, depinde doar cum doriti sa le aranjati si cum se combina cu restul decorului. Sunt ideale pentru un apartament modern, un studio tineresc, plin de viata.

Scaunele sunt create sa fie confortabile pentru cei care vor sta in ele, spatarul fiind doar la jumatatea unui scaun normal. Avand un singur brat inaltat la nivelul spatarului, va va da impresia ca sunteti imbratisat si in acelasi timp mai multa intimitate.

Culorile sunt de-a dreptul grozave, sunt o incantare deopotriva pentru privitor si pentru cel care le foloseste. Bleu marin, albastru accentuat pentru spatar, galben varatic si verde intens pentru spatar plus pernutele asortate cu nuanta spatarului sunt o inventie foarte atragatoare.

Masutele care vin la pachet sunt dintr-un lemn de stejar de foarte buna calitate cu un finisaj deosebit. Masuta rotunda este insa piesa de rezistenta.

Acest decor este potrivit si pentru un birou neconventional. 

Sursa foto: homedesignlover.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole