Marsala – culoarea anului 2015

Doresti sa-ti redecorezi casa in cel mai hip mod cu putinta? Mergi pe marsala pentru ca va fi culoarea anului viitor si o vei regasi in absolut toate propunerile designerilor si a artistilor. Si nu o spune oricine, ci chiar Institutul Pantone, autoritatea internationala a tendintelor de culoare.


Deschide Galeria

Cum am descrie marsala? Ca un rosu ruginiu, amintindu-ne de nuanta vinului italian Marsala, specific orasului cu acelasi nume din Sicilia. Este o culoare puternica, intensa care poate fi integrata intr-o multitudine de variante de decor: de la gotic, vintage pana la modern.

Marsala poate fi combinata cu bej, negru, galben, gri si alb pentru mixuri originale si amenajari de exceptie. Pastrati proportiile si folositi marsala pentru detaliile care completeaza designul unei camere: un covoras, o perna decorativa, o tablie de pat, cuvertura, draperii, o lampa, un scaun otoman.

“Marsala este o nuanta care emana o putere de seductie subtila si care te imbie sa-i imbratisezi caldura. Versatilitatea sa va gasi declinari in fashion, beauty, design industrial si design interior. Ea se potriveste in mod natural cu interiorul bucatariei sau al livingului. Accentele de culoare Marsala – vesela, covoare, obiecte de iluminat – vor da locuintei un aer aparte”, spune Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institut.

Citeste mai multe pe Instaglam.ro

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...