fbpx

Modele moderne si frumoase de garduri pentru gradina

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Gardurile sunt niste lucruri esentiale daca locuiesti la casa deoarece astfel poti delimita anumite zone de altele si iti ofera siguranta si intimitate la tine in curte. Daca ai animale de casa, un gard este necesar pentru a fi sigur ca ele nu ies pe strada, ajungand sa fie un pericol pentru trecatori.

Deschide Galeria

Avand in vedere rolul gardului, acela de a delimita, proteja si de a oferi un sentiment de intimitate, aceste lucruri se aplica si cand vine vorba de un gard modern si frumos pentru gradina casei tale.

Pe langa aceste roluri practice, orice gard trebuie sa fie realizat si intr-o maniera estetica, deoarece aspectul unei astfel de constructii conteaza foarte mult pentru designul exterior al gospodariei tale.

Pentru ca in gradina ta vrei sa plantezi cele mai frumoase flori si plante si cei mai roditori pomi fructiferi, gardul care le va inconjura nu poate fi unul urat, rupt, stricat sau vechi, deoarece intregul aspect isi va pierde din farmec.

Considerand faptul ca pentru gradina nu este necesar un gard foarte rigid sau care sa ofere protectie, el avand un rol mai degraba de a delimita si de a fi estetic, poti alege modele de garduri moderne care sa fie extrem de creative si inedite, care vor adauga un plus de sarm atat curtii si gradinii, cat si casei tale.

Formele neconventionale si culorile vii sau culorile rustice-traditionale sunt doar unele dintre modelele pentru care poti opta si astfel vei avea garantia ca orice zona din gospodaria ta va fi bine delimitata si va avea un stil anume.

Asigura-te ca orice alegi este pe gustul tau si gandeste-te in primul rand la ce ti-ai dori tu sa vezi de fiecare data cand vei intra in gradina, pentru ca tu vei fi persoana care trebuie sa se bucure cel mai mult de modelul de gard ales.

Ai la dispozitie cateva modele moderne si inedite de garduri, din care speram ca te vei inspira in ceea ce privste gradina ta superba!

Sursa Foto: Pinterest.com

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...