Natura prinde viata in 36 de metri patrati

La inceput de sezon primavaratic cu totii tanjim dupa prospetimea naturii care se trezeste si care induce involuntar starea generala de bine. Stiai ca poti aduce in cel mai inovativ mod parti din natura chiar in locuinta ta?

Deschide Galeria

Aceasta amenajare transforma 36 de metri patrati intr-un spatiu destinat relaxarii si incarcarii din punct de vedere energetic. Cum? Cu parti desprinse chiar din natura.

Bucataria si living-ul formeaza impreuna un spatiu deschis inca de la pasirea in interiorul locuintei. Atat mobila de bucatarie de un alb imaculat cat si cea din living, lemn natural, sunt incastrate in perete pentru a da senzatia de omogenitate si continuitate intregii incaperi.

Si cum poti pune accent pe natura daca nu prin folosirea culorilor derivate de verde? Acestea le regasim in covor si accesorii, in plantele decorative si nu in ultimul rand in tapetul cu efect natural de crengi de copac.

Mobila de bucatarie nu ocupa mult spatiu si duce in prelungirea ei o mica masuta in jurul careia se aduna 2 scaune si se creeaza un spatiu propice servirii mesei. Lemnul regasit aici si prelungit pe masca de pe tavan isi pastreaza nuanta din parchet si celelalte corpuri. 

Mobilierul din living aduce laolalta geometrii moderne si asaza pe unele rafturi oglinzi menite sa alungeasca vizual zona de relaxare. Albul canapelei, al fotoliului si al scaunelor, ofera armonie si inlatura ideea de incaperi diferite.

Dormitorul, desi pare extrem de ingust si mic, incadreaza foarte bine un pat de mijloc si un mobilier supraetajat cu usi din oglinzi. Iluminatul este cel care atrage atentia de aceasta data si se pozitioneaza intim prin doua aplice in lateralele cadrului de pat si o banda de led ascunsa in spatele dulapurilor. Si pentru a nu ne indeparta de ideea principala, cea a naturii, peretii dormitorului sunt imbracati intr-un tapet desprins din gradinile miresmate de ciresi.

Adu si tu primavara chiar la tine acasa si bucura-te de energia pozitiva a unei transformari de succes!

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole