O amenajare actuala pentru spatiul unui apartament de 61 mp

Uneori, solutiile simple sunt si cele mai eficiente. Pe o astfel de abordare a mizat si Justyna, tanara care s-a ocupat de amenajarea acestui apartament de 61 metri patrati din Polonia.

Deschide Galeria

Beneficiarii au dorit un spatiu actual, modern, cu functiunile necesare pentru un locuit confortabil. Designul urmeaza o linie simpla, fara o mobilare excesiva. Desi la inceput reticenti in ceea ce priveste culorile, Justyna a reusit sa-i convinga ca accentele vor fi de impact in amenajare. Acum canapeaua galbena este punctul de atractie in zona de zi. Ca totul sa fie coerent si unitar in viziune, galbenul canapelei este insotit si de un scaun si un otoman intr-o nuanta foarte asemanatoare. Punctual, vom regasi acest galbenul in diferite colturi ale amenajarii.

Zona de zi este destul de restransa fiind un open space care include livingul, bucataria si un loc pentru luat masa. Bucataria este dispusa pe doua laturi pentru a oferi cat mai mult spatiu pe blatul de lucru, iar electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra un aer ordonat.

Pentru a marca zona de luat masa, Justyna a mizat pe o placare cu caramida aparenta. Astfel, cu un plus de textura si cu un corp de iluminat suspendat a reusit sa contureze un loc placut in cadrul amenajarii.

In dormitorul matrimonial s-a optat pentru un design functional, cu dulapuri de haine dispuse simetric de o parte si cealalta a paturilor. In plus, usile cu oglinzi creeaza impresia de profunzime si largire a spatiului, un truc minunat pentru spatiile mici. Placarea zonei patului scoate in evidenta aceasta parte incadrata de depozitare.

Camera copilului ne introduce intr-o lume ludica, cu imprimeuri si culori vesele, dar si mobilier ce imita corpuri de casute, norisori sau gard. Latura pragmatica e vizibila si aici printr-un dulap generos cu usi glisante, si ele acoperite cu oglinzi.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole