Pregateste casa de sarbatori cu cele mai frumoase decoruri

De sarbatori, ne concentram atentia pe doua mari puncte de atractie: bradul si masa de Craciun. Investim energie, timp si punem mult suflet pentru ca aceste doua simboluri sa fie pe placul familiei si al celor dragi care ne vor trece pragul de sarbatori. Iata cateva idei pentru a reusi sa ne incadram in timp si pentru a obtine rezultate optime.

Deschide Galeria

Orice amenajare incepe cu planificare. Faceti o lista cu ceea ce aveti deja in materie de decoratiuni si ceea ce v-ati mai dori sa achizitionati. Globuri, ghirlande, fundite, mici aranjamente pentru masa, o fata de masa cu tematica de Craciun si altele asemanatoare sunt detalii care infrumuseteaza orice incapere. Serviciile de masa cu motiv de sarbatori, naproane si servetele cu imprimeuri asemanatoare, iata doar cateva idei de luat in considerare pentru decorul de Craciun.

Bradul este principala atractie din peisajul sarbatorilor de iarna. Impodobitul lui este un motiv de bucurie pentru toti cei ai casei, in special pentru cei mici. Anul acesta incearca o abordare originala! Alege un brad artificial (decoratiunile, ghirlandele si beteala se vor aranja mai bine) sau oricare idee care sugereaza forma unui brad (cateva idei in acest sens, aici).

Organizeaza-te si cu lista de cadouri. Porneste din timp prin magazine pentru a-ti face o idee mai clara asupra a ceea ce vei cumpara. Vei putea astfel sa compari preturi si sa iei deciziile potrivite.

Te invitam in galerie pentru mai multe surse de inspiratie si modele de amenajari festive. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole