Scaune-frunza realizate manual din materiale durabile

Mobila pentru casa noastra trebuie schimbata dupa o anumita perioada de timp, care variaza, in functie de mobilier, intre 3-6 ani, acest lucru fiind interpretabil deoarece persoanele care au optat din prima pentru un mobilier clasic, bine construit, pot pastra anumite piese de mobilier chiar mai multe generatii.

Deschide Galeria

Pentru cei care prefera un stil mai neconventional si minimalist, dorind sa fie mereu in trend, in tot ceea ce priveste designul interior si toata mobila care se afla in casa, recomandam cu mare drag piesele de mobilier realizate din materiale durabile si realizate manual.

Un bun exemplu care ia amploare in Marea Britanie, sunt scaunele realizate handmade, din materiale durabile, care se adapteaza oricaror tendinte si cu greu vor iesi din trend, avand in vedere maleabilitatea acestora de a fi rearanjate si reamplasate in alte camere din casa sau din apartament.

Designurile de scaune realizate de Nico, care au fost prezentate la Saptamana Designului de la Milano, au atras atentia mai multor specialisti din domeniu prin simplitatea designului si prin materialele foarte rezistente si durabile alese.

Faptul ca aceste scaune in forma de frunza sunt realizate manual reprezinta un mare bonus, asigurand o calitate crescuta fiecarei piese de mobilier. Aceste scaune sunt realizate din diferite tipuri de lana si din lemn masiv de stejar si pot fi foarte usor interconectate intre ele, in diferite forma, pentru a servi mai multor gusturi si necesitati.

Scaunele acestea realizate de designerul britanic Nico sunt un mare plus pentru casa ta, avand in vedere ca vei putea mereu sa le rearanjezi in functi de oaspeti, de anotimp sau pur si simplu tinand cont de starea ta de spirit.

Sursa Foto: http://designbynico.co.uk/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole