Spatiu cu personalitate intr-un apartament de 2 camere

Atunci cand iti doresti sa transformi propria locuinta intr-un loc cu personalitate, poti respecta tendintele si daca alegi sa accentuezi amenajarea cu ajutorul pattern-urilor nonconformiste.


Deschide Galeria

In cazul de fata vorbim de un apartament cu doua camere, compartimentat intr-o maniera functionala, dedicat atat relaxarii, cat si intreprinderii activitatilor zilnice intr-un mod cat mai facil.

Lipsa open space-ului cu care ne-am obisnuit a fi metoda de structurare principala a amenajarilor contemporane nu isi face deloc simtita absenta, fiecare camera exercitandu-si rolurile specifice intr-un mod clasic.

Living-ul, de mici dimensiuni, are in alcatuirea sa un coltar extensibil, o masa de cafea moderna, o comoda si un dressing, ambele din urma cu design minimalist. Nuantele predominante sunt alb-ul imaculat si culorile caracteristice stilului scandinav.

Dormitorul aduce in prim plan o imbinare de texturi in ceea ce priveste accesorizarea textila si pastreaza linia scandinava din incaperea alaturata. Mobilierul este practic si compactat si, cu un design “pe colt”, acesta vine simetric in continuarea tuturor celorlalte elemente.

Nuantele mobilierului, design-ul acestuia si pattern-urile murale, ne duc cu gandul catre o amenajare cu accente vintage atunci cand vorbim de zona de servire a mesei. Bucataria, desi ne pune la dispozitie un spatiu restrans, se structureaza in mod functional si permite desfasurarea intr-o maniera corecta a pregatirii mesei si servirii acesteia. Accesorizarea scoate la iveala intr-o maniera subtila nuante etnografice ce dau senzatia de unicitate.

In spatiul baii se imbina armonios texturi diferite. Avem de o parte linii perfect geometrice si de cealalta o abstractizare a acestora transpusa intr-un mod modern fara a fi nevoie de o trasare liniara precisa. Punctul de atractie este oglinda rotunda incastrata care vine insotita de un led propriu pentru o iluminare mai precisa.

De cele mai multe ori accesoriile sunt cele care reusesc sa dea personalitate si sa transmita mai departe mesajul pe care posesorul spatiului in cauza doreste sa il faca simtit. In cazul acestei amenajari, elementele naturale: lemnul, plantele decorative si elementele moderne: pattern-uri geometrice, corpuri de iluminat, picturi, etc., compun impreuna un stil propriu si nedefinit. Faptul ca nu putem spune cu certitudine ce stil se afla la baza acestei amenajari este dovada ca mesajul a fost transmis.

Designer N-Home

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...