Spatiu cu personalitate intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Atunci cand iti doresti sa transformi propria locuinta intr-un loc cu personalitate, poti respecta tendintele si daca alegi sa accentuezi amenajarea cu ajutorul pattern-urilor nonconformiste.

Deschide Galeria

In cazul de fata vorbim de un apartament cu doua camere, compartimentat intr-o maniera functionala, dedicat atat relaxarii, cat si intreprinderii activitatilor zilnice intr-un mod cat mai facil.

Lipsa open space-ului cu care ne-am obisnuit a fi metoda de structurare principala a amenajarilor contemporane nu isi face deloc simtita absenta, fiecare camera exercitandu-si rolurile specifice intr-un mod clasic.

Living-ul, de mici dimensiuni, are in alcatuirea sa un coltar extensibil, o masa de cafea moderna, o comoda si un dressing, ambele din urma cu design minimalist. Nuantele predominante sunt alb-ul imaculat si culorile caracteristice stilului scandinav.

Dormitorul aduce in prim plan o imbinare de texturi in ceea ce priveste accesorizarea textila si pastreaza linia scandinava din incaperea alaturata. Mobilierul este practic si compactat si, cu un design “pe colt”, acesta vine simetric in continuarea tuturor celorlalte elemente.

Nuantele mobilierului, design-ul acestuia si pattern-urile murale, ne duc cu gandul catre o amenajare cu accente vintage atunci cand vorbim de zona de servire a mesei. Bucataria, desi ne pune la dispozitie un spatiu restrans, se structureaza in mod functional si permite desfasurarea intr-o maniera corecta a pregatirii mesei si servirii acesteia. Accesorizarea scoate la iveala intr-o maniera subtila nuante etnografice ce dau senzatia de unicitate.

In spatiul baii se imbina armonios texturi diferite. Avem de o parte linii perfect geometrice si de cealalta o abstractizare a acestora transpusa intr-un mod modern fara a fi nevoie de o trasare liniara precisa. Punctul de atractie este oglinda rotunda incastrata care vine insotita de un led propriu pentru o iluminare mai precisa.

De cele mai multe ori accesoriile sunt cele care reusesc sa dea personalitate si sa transmita mai departe mesajul pe care posesorul spatiului in cauza doreste sa il faca simtit. In cazul acestei amenajari, elementele naturale: lemnul, plantele decorative si elementele moderne: pattern-uri geometrice, corpuri de iluminat, picturi, etc., compun impreuna un stil propriu si nedefinit. Faptul ca nu putem spune cu certitudine ce stil se afla la baza acestei amenajari este dovada ca mesajul a fost transmis.

Designer N-Home

Reclama

Articole noi

Amenajare contemporana – Casa de 100 mp pentru o familie tanara

Construita pe o structura de parter plus etaj, casa...

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...