Spațiu de baie personalizat cu stilul și personalitatea ta

Proiectarea casei și împrospătarea interiorului implică alegerea materialelor, precum și a culorilor care îți plac. Acest lucru ar trebui să fie valabil și atunci când vine vorba de baie. Pentru că designul băii tale ar trebui să se potrivească cu stilul și personalitatea ta unică!

Finisajul cromat clasic nu te mai entuziasmează? Cum ar fi să poți avea soluții de baie care să îți răspundă nevoilor nu numai în ceea ce privește confortul și funcționalitatea, dar și să îți permită să fii creativ și cu care să te remarci? Răspunsul este noua colecție de culori GROHE, precum și cel mai nou finisaj Phantom Black. Noua colecție GROHE Colors îți permite să devii propriul tău creator!

Design creativ și personalizat în baia ta cu GROHE Colors Collection

Indiferent că îți place o textură luciosă sau mată, modernă sau colorată ori preferi ceva clasic, soluțiile din baie pot fi acum în culoarea și designul dorit, iar în plus rezistă și la testul timpului. GROHE, un brand mondial de renume pentru soluții complete  pentru baie și bucătărie, aduce pe piață tehnologii inovatoare de acoperire a suprafețelor pentru a se asigura că acestea oferă longevitatea și durabilitatea dorită.

Baie moderna alba

Colecția GROHE Colors care variază de la SuperSteel, la Cool Sunrise, Warm Sunset și Hard Graphite, dar și noul Phantom Black este disponibilă în întreaga gamă de produse dedicată băii, inclusiv baterii de lavoar, dușuri, termostate, plăci de acționare a apei (disponibile și ca variante de negru lucios) și alte accesorii, pentru a asigura un concept de design coerent, care durează.

baie moderna cu accente de albastru

O alegere care durează peste ani

Nu doar că opțiunile de culoare sunt atractive, dar cireașa de pe tort este că, datorită tehnologiei Physical Vapor Deposition (PVD) finisajele sunt trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate. Acest proces permite companiei GROHE să livreze o gamă mai largă de finisaje.

Tehnologia provine din industria aerospațială. Dar cum funcționează?În prima etapă – pretratarea, componentele sunt curățate cu grijă și tratate termic într-un cuptor în care componentele din plastic sunt supuse unui proces de degazare. În timpul celui de-al doilea pas, se aplică stratul PVD. Acest proces are loc într-un mediu vidat și constă în sine în trei etape: în primul rând, substratul este curățat din nou, apoi se aplică stratul de bază, urmat de stratul de vopsea.

Finisajele negre extind paleta de culori GROHE

Cauți un finisaj elegant și în nuanțe închise? Cea mai celebră non-culoare dintre toate este acum disponibilă pentru baia ta – negru mat! Pasionații de bricolaj pot alege produse cu finisaj negru mat din portofoliul GROHE QuickFix – acestea sunt ușor de instalat și sunt rezistente la coroziune, decolorare și zgârieturi, datorită tehnologiei GROHE Powder Coating.

Ca un contrast perfect cu conceptul de baie alb-strălucitor și crom, un finisaj negru mat creează un aspect general sofisticat, echilibrat. Datorită tehnicii de acoperire cu lac, toate produsele GROHE Phantom Black au fost îmbunătățite pentru a fi mai longevive, și mai rezistente la amprentele vizibile. Deci, necesită mai puțină curățare și sunt ușor de îngrijit – perfecte chiar și pentru industria ospitalității.

Descoperă mai multe informații despre colecția GROHE Color accesând acest link

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole