SuperMod – sistem modular de depozitare obtinut prin printare 3D

Dezvoltarea tehnologica a atins cote nebanuite. Ceea ce odata ni se parea de domeniul fantasticului, iata ca acum prinde contur intr-un mod original si mai ales practic – printarea 3D. Aceasta metoda inedita este folosita cu succes in diferite domenii, printre care si in designul interior.


Deschide Galeria

SuperMod este un sistem modular pentru depozitare obtinut prin tehnica printului 3D care intruneste atat o functie practica cat si una estetica. Fiind alcatuit din module cu diferite marimi pentru a se plia variatelor tipuri de nevoi de stocare, SuperMod este locul ideal pentru carti, plante si orice alte obiecte. Poate fi folosit de sine statator asemanator unei biblioteci sau, din contra, poate fi o metoda excelenta de partitie intre anumite spatii dintr-o camera. Modulele individuale pot fi desprinse si schimbate intre ele pentru a obtine diferite niveluri de vizibilitate.

Fatetele exterioare creeaza o reflectie a luminii si o variatie de umbre, continuate subtil pe suprafetele interioare, adaugand o textura aproape tactila. Plasticul folosit la printarea acestui produs, alb opac si rosu translucid, permit luminii sa treaca prin modulele componente si produc efecte deosebite in interiorul incaperii.

Designul si creatia apartin celor de la Simplus Design prin intermediul Bold Machines. SuperMod este o piesa colorata si functionala care poate fi customizata in multe feluri. Diferitele marimi permit o stocare diferita, in functie de nevoi. Pe langa model, culorile joaca si ele un rol important, caci albul pune in evidenta rosul si il echilibreaza in acelasi timp, oferind un impact vizual placut la nivelul decorului.

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...