Te gandesti sa-ti schimbi acoperisul? Foloseste tigla ceramica

Durata de viata a unei case si siguranta locuitorilor sai este influentata si de acoperis. Un acoperis construit din materiale de calitate, te protejeaza de infiltratiile de apa, care pot dauna atat finisajelor, cat si structurii.

Deschide Galeria

De asemenea, acesta nu se va deforma sau deteriora in caz de grindina, nu-si va schimba aspectul o data cu trecerea timpului, va sustine incarcari exceptionale si va ajuta la izolarea termica a mansardei sau a etajului.

Daca vrei sa-ti schimbi acoperisul actual, care nu mai face fata cu succes la provocarile de mai sus sau iti construiesti casa si esti la stadiul in care trebuie sa alegi produsele pentru construirea acoperisului, Brikston Klinker are o solutie pentru tine: gama variata de tigla ceramica.

Recunoscuta pentru designul inedit si o rezistenta exceptionala, tigla ceramica Brikston este perfecta pentru realizarea acoperisurilor din toate zonele tarii, indiferent de tipul de amplasament: normal, expus sau protejat. Trebuie doar sa apelezi la consultantul Brikston care iti va recomanda modelul de tigla care se potriveste nevoilor tale.

Tigla ceramica comercializata de Brikston Klinker este disponibila in 20 de modele si texturi distincte si peste 106 nuante si se preteaza oricarui stil, fie el clasic sau modern. Disponibila in 5 game (mediteraneana, profilata, plana, solzi si olan), fiecare specifica unui stil arhitectural, tigla oferită de Brikston este ideala pentru a crea un design cu o personalitate inedita.

In plus, iti ofera 30 de ani garantie!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole