fbpx

Tonuri neutre intr-o amenajare cu stil

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Apartamentul pe care ti-l propunem astazi vine sa ne confirme ca amenajarile in tonuri neutre pot fi unele exceptionale. Imbinate cu mici accente de culoare si imbogatite textural, astfel de interioare ne ofera inspiratia necesara pentru un decor cu stil.

Deschide Galeria

Locuinta aceasta place prin atentia detaliilor si executia excelenta care conduc spre un rezultat foarte reusit. Spatiului i se ofera personalitate prin diferitele accesorii si decoratiuni care definesc fiecare functiune in parte.

Zona de zi cuprinde livingul, spatiul pentru luat masa si bucataria. Decorul este abordat minimal, cu accent pe piesele care definesc functiunea respectiva.

Partea de living pastreaza un ton discret; coltarul si masuta de cafea compun zona de conversatii completata de spatiul dedicat televizorului. In imediata apropiere, a fost amenajata o eleganta zona dedicata meselor cu un corp de iluminat suspendat ce pune in valoare tot acest aranjament. Acest dining face trecerea spre zona bucatariei.

Fiind in plan deschis cu livingul, spatiul destinat bucatariei este unul restrans. S-a optat pentru o configuratie de tip L, cu mobilier compact si electrocasnice incorporate in mobilier. Designul simplu, cu dulapuri fara manere si culori asemanatoare celor utilizate in living, fac din bucatarie o parte integranta a camerei de zi.

Dormitorul preia din cromatica dezvoltata in zona de zi, cu accent pe confort si relaxare. Tot spatiul de depozitare este cuprins la nivelul unui dressing tip walk-in unde dulapuri inalte pana in tavan ofera spatii generoase pentru haine.

Design: Evdele Design

Fotografii: Ben Šileika

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...