Tonuri neutre intr-o amenajare cu stil

Apartamentul pe care ti-l propunem astazi vine sa ne confirme ca amenajarile in tonuri neutre pot fi unele exceptionale. Imbinate cu mici accente de culoare si imbogatite textural, astfel de interioare ne ofera inspiratia necesara pentru un decor cu stil.


Deschide Galeria

Locuinta aceasta place prin atentia detaliilor si executia excelenta care conduc spre un rezultat foarte reusit. Spatiului i se ofera personalitate prin diferitele accesorii si decoratiuni care definesc fiecare functiune in parte.

Zona de zi cuprinde livingul, spatiul pentru luat masa si bucataria. Decorul este abordat minimal, cu accent pe piesele care definesc functiunea respectiva. Astfel, camera pare aerisita, iar culorile deschise ii sporesc luminozitatea. Cremul si bejul sunt predominante, alaturi de esente de lemn natur care confera caldura amenajarii.

Partea de living pastreaza un ton discret; canapeaua, fotoliul si masuta de cafea tip otoman compun zona de conversatii completata de spatiul dedicat televizorului. In imediata apropiere, a fost amenajata o eleganta zona dedicata meselor cu un corp de iluminat suspendat ce pune in valoare tot acest aranjament. Acest dining face trecerea spre zona bucatariei.

De remarcat incastrarea unui corp de biblioteca intr-o mica nisa care nu ocupa loc la nivelul pardoselii. Se pastreaza astfel caracterul fluent al decorului.

Fiind in plan deschis cu livingul, spatiul destinat bucatariei este unul restrans. S-a optat pentru o configuratie liniara, cu mobilier compact si electrocasnice incorporate in mobilier. Designul simplu, cu dulapuri fara manere (in partea superioara se deschid prin sistem push, iar cele principale au manere frezate) si culori asemanatoare celor utilizate in living, fac din bucatarie o parte integranta a camerei de zi.

Dormitorul preia din cromatica dezvoltata in zona de zi, cu accent pe confort si relaxare. Peretele intreg tapitat din dreptul patului (folosit pe post de tablie) imbraca la propriu decorul prin textura sa. Draperiile, cuvertura, dar si designul tridimensional al corpului de mobilier asezat in fata patului confera un plus de stil si rafinament decorului. Tot spatiul de depozitare este cuprins la nivelul unui dressing tip walk-in amenajat in spatele peretului cu patul. Dulapuri inalte pana in tavan ofera spatii generoase pentru haine.

Design: Tatiana Alenina

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...