Apartamentul pe care ti-l propunem astazi vine sa ne confirme ca amenajarile in tonuri neutre pot fi unele exceptionale. Imbinate cu mici accente de culoare si imbogatite textural, astfel de interioare ne ofera inspiratia necesara pentru un decor cu stil.

Locuinta aceasta place prin atentia detaliilor si executia excelenta care conduc spre un rezultat foarte reusit. Spatiului i se ofera personalitate prin diferitele accesorii si decoratiuni care definesc fiecare functiune in parte.

Zona de zi cuprinde livingul, spatiul pentru luat masa si bucataria. Decorul este abordat minimal, cu accent pe piesele care definesc functiunea respectiva. Astfel, camera pare aerisita, iar culorile deschise ii sporesc luminozitatea. Cremul si bejul sunt predominante, alaturi de esente de lemn natur care confera caldura amenajarii.

Partea de living pastreaza un ton discret; canapeaua, fotoliul si masuta de cafea tip otoman compun zona de conversatii completata de spatiul dedicat televizorului. In imediata apropiere, a fost amenajata o eleganta zona dedicata meselor cu un corp de iluminat suspendat ce pune in valoare tot acest aranjament. Acest dining face trecerea spre zona bucatariei.

De remarcat incastrarea unui corp de biblioteca intr-o mica nisa care nu ocupa loc la nivelul pardoselii. Se pastreaza astfel caracterul fluent al decorului.

Fiind in plan deschis cu livingul, spatiul destinat bucatariei este unul restrans. S-a optat pentru o configuratie liniara, cu mobilier compact si electrocasnice incorporate in mobilier. Designul simplu, cu dulapuri fara manere (in partea superioara se deschid prin sistem push, iar cele principale au manere frezate) si culori asemanatoare celor utilizate in living, fac din bucatarie o parte integranta a camerei de zi.

Dormitorul preia din cromatica dezvoltata in zona de zi, cu accent pe confort si relaxare. Peretele intreg tapitat din dreptul patului (folosit pe post de tablie) imbraca la propriu decorul prin textura sa. Draperiile, cuvertura, dar si designul tridimensional al corpului de mobilier asezat in fata patului confera un plus de stil si rafinament decorului. Tot spatiul de depozitare este cuprins la nivelul unui dressing tip walk-in amenajat in spatele peretului cu patul. Dulapuri inalte pana in tavan ofera spatii generoase pentru haine.

Design: Tatiana Alenina

Incearca gratuit o saltea! Ai 30 de zile de teste + o perna gratuit!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii