TOP 10: Culorile anului 2014

Culorile anului 2014 i-au luat prin suprindere pe foarte multi dintre cei care doreau sa isi reamenajeze casele si locuintele. Pentru ca anul acesta, majoritatea culorilor sunt necunoscute barbatilor si putine dintre ele au un echivalent in limba romana, le vom prezenta pe intelesul femeilor, care au o paleta vizuala mult mai diversificata.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca si barbatii vor participa la amenajarea casei si pentru ca nu vrei sa gresesti in momentul in care ajungi la magazin si trebuie sa alegi culoarea, vom scrie si codul nuantei pentru a evita orice probleme.

1. Radiant Orchid

Radiant Orchid este culoarea anului 2014, iar aceasta va fi din ce in ce mai prezenta in locuintele celor care au inceput lucrari de design interior si design exerior anul acesta.

2. Cayenne 

Aceasta nuanta de rosu este una foarte provocatoare care se preteaza cel mai bine pentru peretii baii tale sau pentru un spatiu romantic.

3. Sand 

Culoarea nisipului este una foarte populara in acest moment si te va face sa te simti mereu ca intr-un climat calduros.

4. Placid Blue

Aceasta culoare vine tot din sfera maritima si este ideala pentru cei care au mereu gandul la plaja si la o baie racoritoare in mare.

5. Dazzling Blue

Dazzling Blue este o nuanta de albastru foarte puternica, electrica, care cu siguranta va fi pe placul celor carora le plac activitatile in aer liber si sportul.

6. Paloma

 O culoare care poate trece foarte usor neobservata, dar in acelasi timp, se integreaza perfect in stilul minimalist care este in trend in momentul de fata.

7. Violet Tulip

 Foarte atragatoare si placuta ochiului, Violet Tulip se plaseaza in top 7 cele mai populare culori ale anului, fiind o culoare care emana o energie aparte.

8. Hemlock

Hemlock este o aparitie surprinzatoare in acest an, deoarece a fost mult timp o culoare preferata in lounge-uri, iar aura ei parea sa paleasca in ultima perioada. Se pare ca moda revine uneori chiar mai repede decat ne asteptam!

9. Freesia

O culoare puternica, plina de personalitate, care va face din camera ta un adevarat spectacol al imaginatiei.

10. Celosia Orange

Pe locul al zecelea, incheiand acest top, se situeaza o culoare foarte placuta si vie, care cu siguranta te va incarca cu energie pozitiva.

Sursa foto: elledecor.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole