Top 15 idei de sisteme de iluminat DIY pentru casa ta

Dacă ești în căutare de idei creative pentru sisteme de iluminat DIY pentru casa ta, îți vom da câteva idei utile.

Iată o listă cu 15 sugestii interesante de sisteme de iluminat DIY:

 1. Lămpi suspendate din sfoară: Poți crea lămpi suspendate unice folosind sfoară sau cablu gros, o sursă de lumină și un suport de tavan. Poți să împletești sfoara în diferite forme sau să lași să atârne în bucle.
 2. Lămpi din sticle reciclate: Poți transforma sticle de vin sau sticle de bere goale în lămpi interesante, adăugând o sursă de lumină și un cablu.
 3. Lustră din linguri de plastic: Colectează linguri de plastic colorate și atașează-le pe un suport circular, astfel încât să formeze o lustră.
 4. Lămpi cu paie sau bețișoare de lemn: Poți crea abajururi folosind paie sau bețișoare de lemn, realizând modele interesante.
 5. Lămpi cu hârtie: Poți crea lămpi pliante din hârtie sau lămpi cu decorațiuni din hârtie care difuzează lumina în mod artistic.
 6. Lămpi din sticle de plastic reciclate: Transformă sticle de plastic goale în abajururi pentru lămpi. Poți picta sau decora sticlele în diverse moduri.
 7. Lămpi din coji de cartofi: Coji de cartofi uscate pot fi transformate în abajururi unice și interesante.
 8. Lămpi cu sticle de vin decorate: Adaugă decoruri pe sticlele de vin și introdu o sursă de lumină pentru a crea un aspect elegant.
 9. Lămpi din paleți: Dacă ai paleți vechi, poți transforma paleții în lămpi, folosind becuri cu LED-uri.
 10. Lămpi cu crengi: Poți aduna crengi uscate sau vechi și le poți forma în lămpi pentru un aspect rustic.
 11. Lămpi cu cărți vechi: Poți crea abajururi din cărți vechi sau pagini de cărți pentru un aspect  vintage.
 12. Lămpi cu sticlă colorată: Poți folosi bucăți de sticlă colorată sau sticlă de mozaic pentru a crea lămpi cu un aspect artistic.
 13. Lămpi cu obiecte reciclate: Folosește obiecte reciclate precum căni vechi, cleme de rufe sau obiecte găsite pentru a crea lămpi unice.
 14. Lămpi cu becuri Edison: Încorporează becuri Edison în diverse proiecte DIY pentru a da un aspect industrial și vintage spațiului unde le montezi.
 15. Lămpi cu materiale textile: Poți crea lămpi cu abajururi din materiale textile sau dantelă pentru a da un aspect elegant încăperii.

Alege un proiect DIY care se potrivește stilului tău și abilităților tale în ceea ce privește realizarea unor astfel de proiecte. Cu puțină creativitate și efort, poți crea sisteme de iluminat personalizate și unice pentru casa ta.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole