Transformarea superba a unei cabane vechi intr-o casa de vacanta

Reclama

Construita in anii 1800 si abandonata de foarte multi ani, aceasta cabana din Marea Britanie si-a redeschis portile dupa o consolidare radicala care a durat mai multi ani. Reamenajarea poarta semnatura arhitectilor elvetieni de la Evolution Design.


Deschide Galeria

Pastrarea aspectului gotic al cabanei a fost o provocare extrema pentru echipa de arhitecti datorita starii de degradare avansata a cabanei. Acoperisul cabanei a fost deteriorat serios datorita expunerii in timp la vanturi si ploi puternice. Din acest motiv, inclusiv interiorul a fost expus intemperiilor si implicit, se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare.

Dupa etapa reabilitarii acoperisului, o alta provocare tehnica pentru arhitecti a constituit-o absenta instalatiilor de apa potabila si canalizare.

Dupa analize aprofundate care au vizat atat structura de rezistenta, cat si conservarea stilului gotic al constructiei, arhitectii au propus si ulterior au construit un mezanin unde au creat 3 dormitoare noi si 2 bai. Astfel, la parter au creat un spatiu pentru o bucatarie generoasa si o zona de living superba.

Mobilierul si decoratiunile alese de arhitecti reusesc sa aduca un suflu nou, modern locatiei si sa pastreze in acelasi timp, prin materialele traditionale folosite, senzatia de rustic, gotic al constructiei initiale.

Va invitam sa admirati, impreuna cu noi, fotografiile din galerie pentru a va convinge de unicitatea unui proiect realizat de arhitecti premiati pe plan international.

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...