Utilizarea tablei click în aplicații sustenabile

Inovație în construcția de acoperișuri și fațade: Tabla Click de la RoofArt

Când construiești sau renovezi acoperișul, ești probabil în căutarea unui material care combină durabilitatea, estetica și sustenabilitatea. Iar dacă prețul este unul avantajos, este clar că ai găsit varianta câștigătoare. Aici intervine tabla click, o inovație semnificativă marca RoofArt în domeniul materialelor pentru acoperiș și fațade.

Tabla click, produsul inovator adăugat recent de RoofArt în portofoliu, reprezintă un pas înainte în industria construcțiilor, fiind nu doar o soluție practică, ci și o alegere sustenabilă. Cu un sistem de montaj rapid și un design minimalist, tabla click se distinge prin eficiența sa economică și prin adaptabilitatea la diverse stiluri arhitecturale, fiind ideală pentru acoperișuri cu pante lungi și pereții fațadelor.

Avantajele Tablei Click: Eficiență și estetică

Tabla click este produsă cu utilaje automatizate, asigurând astfel o producție eficientă și o calitate consistentă​​. Fie că preferi un aspect simplu sau unul cu detalii mai elaborate, RoofArt îți oferă variante multiple de tablă acoperiș cu sistem de clipsare, care se disting prin adaptabilitatea la diverse stiluri arhitecturale. Modelele variază de la simplu, fără cute suplimentare, așa cum este RA1, până la designuri cu cute multiple, care adaugă un plus de stil și rigiditate structurii, precum RA4. În total, ai de ales dintre 4 tipuri diferite de modele, despre care poți găsi mai multe informații pe site-ul RoofArt.

Materie primă sustenabilă

SSAB, un producător de oțel specializat, furnizează oțel de înaltă rezistență, adaptat pentru produse finite mai puternice, mai ușoare, mai sigure și mai sustenabile​​​​. Aceasta este materia primă utilizată de RoofArt pentru toate produsele din portofoliu, incusiv pentru tabla acoperiș click.

Una dintre inovațiile SSAB este acoperirea GreenCoat Pural BT, un strat de acoperire patentat cu o formulă bazată pe ingrediente bio, cum ar fi uleiul de rapiță, în locul uleiului fosil. Această tehnologie nu doar că respectă standardele ecologice, dar oferă și rezistență sporită la coroziune și razele UV, protejând acoperișul de uzura mecanică și asigurând o durată de viață extinsă​​.

Așadar, alegând tabla click de la RoofArt, optezi pentru sustenabilitate, indiferent dacă vorbim despre aplicații precum fațade sau acoperișuri.

Montajul Tablei Click: Simplu și eficient

Montajul tablei click se realizează prin un sistem de clipsare, asigurând o instalare rapidă și mai puțin complexă, precum și un sistem etanș cu prinderi ascunse, oferind astfel protecție împotriva infiltrațiilor de apă. Recomandările pentru montaj includ utilizarea unei structuri de lemn cu astereală continuă și respectarea unor anumite pante minime și maxime de montaj, pentru a asigura eficiența și durabilitatea acoperișului​​. Acestea pot fi consultate integral în informațiile disponibile la RoofArt.

Optând pentru tabla click, produsă cu tehnologiile avansate ale RoofArt și făcută dintr-un material premium, precum oțelul suedez SSAB, alegi nu doar un material eficient și estetic plăcut, ci și un produs care sprijină practicile sustenabile în construcții. De asemenea, tabla click de la RoofArt oferă și un avantaj economic semnificativ. Datorită durabilității și rezistenței sale în timp, reduci necesitatea reparațiilor și întreținerii frecvente a acoperișului sau fațadei, ceea ce înseamnă economii financiare pe termen lung pentru tine. Este, așadar, o alegere care aduce plus-valoare proiectului tău, din toate punctele de vedere.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole