Variante de iluminat pentru camera de zi

Modelele de corpuri de  iluminat  pe care le gasim in prezent sunt nelimitate. Formele si modelele sunt din cele mai variate astfel incat sa se potriveasca fiecarui gust in parte si mai ales cu fiecare decor al camerei.

Deschide Galeria

Este bine sa alegeti variantele de iluminat la finalul decorarii. Veti putea astfel analiza care model se potriveste mai bine cu stilul adoptat.

Iluminatul in forma de spoturi se pot gasi atat pe tavan cat si intr-o forma mai intima in spatele unui perete fals sau chiar a unor rafturi. Daca doriti sa evidentiati anumite obiecte, ca fotografii sau vreun alt element de arta inedit, aceasta este o metoda eficienta si eleganta. Lumina difuza, calda va oferi o stare placuta de relaxare camerei. Si aplicele fixate pe perete pot intensifica lumina din camera; cele cu variante reglabile sunt o solutie moderna si practica.  

Lampile vin in forme, culori, marimi si modele din cele mai variate. De la cele clasice pana la cele mai sofisticate. Alegeti un model care sa arate bine chiar si cand lampa nu e folosita. Principalul lor avantaj este ca pot fi mutate oriunde se doreste. Corpurile care atarna din tavan sunt optiune eleganta care poate fi adoptata in camera pentru servitul mesei. 

Iluminatul tip LED este o optiune moderna pentru un design contemporan. Este o varianta practica intrucat are o durata de viata indelungata; marele inconvenient este ca se pot incalzi destul de mult si provoca accidente; apelati la un specialist pentru sfaturi suplimentare si cele mai bune modele.

Lumina difuza este o varianta pentru case care au parte de lumina naturala o perioada indelungata a zilei prin ferestrele mari si inalte. 

Sursa foto: homedit.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole