Vopseaua de tabla scolara, potrivita in orice incapere

Cu siguranta un element cunoscut tuturor, table scolara a fost mult timp asociata doar cu scoala si cu orele nesfarsite petrecute invatand de la profesorii nostri alfabetul, cifrele si mai apoi operatiuni complicate, literature s.a.m.d. Pe parcursul vremii, insa, aceasta a ajuns sa fie incorporata intai in designul traditional sau cel country-chis, iar acum joaca un rol episodic, dar frumos si in cel contemporan si modern.


Deschide Galeria

Fie ca optati penru un perete intreg vopsit cu table scolara sau doar o zona anume din casa, ori doar o usa, table scolara este usor de intretinut si se poate dovedi foarte folositoare in orice incapere din casa.

Bineinteles, in primul rand o recomandam pentru camera copiilor. Sute de galeti de vopsea lavabila se consuma in copilaria prichindelului pentru ca talentul in picture si caligrafie se manifesta de la varste mici si de obicei pe peretii casei. Asadar, un perete vopsit in tabla scolara sau o zona inalta de 1 metru de la podea pe toti peretii poate sa va usureze munca de zi cu zi, iar cel mic poate desena in voie cu creta colorata dupa cat ii pofteste inima.

Bucataria este si ea un spatiu in care vopseaua de tabla scolara se simte ca la ea acasa. Incercati sa realizati aici un joc frumos intre alb si negru si folositi zona acoperita cu aceasta vopsea pentru a va nota retete, liste de cumparaturi sau sa lasati mesaje dragute membrilor familiei. Daca vi se pare ca inchideti prea mult bucataria cu o suprafata mare vopsita in aceasta maniera atunci limitati-va la o singura usa culisanta, o usa de dulap sau de ce nu, frigiderul.

In imaginile din galerie veti vedea si cateva idei de utilizare a tablei scolare in livinguri. In cazul in care in constructia casei aveti cuprinse cateva elemente de rezistenta care estetic nu sunt foarte fericite, insa au un rol important, cum ar fi stalpi stingheri sau pereti de compartimentare, vopsiti-i in table scolara si invitati-va musafiri sa ve scrie sau desenze amintiri.

Peretele pe care aveti amplasat patul in dormitor este si el un loc bun pentru a integra acest material in designul interior. Renuntati la clasica tablie de pat si desenati in fiecare saptamana una noua direct pe perete si nu uitati sa lasati dimineata un mesaj frumos pentru jumatatea dumneavoastra.

Duceti tabla scolara si la exterior. Daca locuiti la casa, vopsiti gardul cu table scolara sau montati pe acesta un panou gata facut pentru a-I tine pe cei mici ocupati cat va bucurati de un gratar cu prietenii in weekenduri.

 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...