10 modele creative de garduri

Exemplul 1 – scandurile din lemn pot capata o noua personalitate, mult mai interesanta, atunci cand sunt montate la inaltimi diferite si potrivite pe o fundate usor curbata.
Exemplul 2 – accentueaza imaginea gardului incluzand in el materiale interesante. O tabla de scris, incorporata in gard va face curtea mult mai prietenoasa pentru cei mici. Cu o carpa si putina apa poti curata foarte usor aceasta tabla.
Exemplul 3 – acest gard cu un astect sofisticat, desi nu ofera prea multa intimitate ii poate tine la distanta pe cei mici, care, din curiozitate ar putea da tarcoale piscinei atunci cand nu esti atent.
Exemplul 4 – un gard construit din pietre nu este ceva nou dar acest model cu siguranta este neobisnuit. Gardul cu gabioane sunt folosite de multa vreme in lucrari mari cum ar fi stabilizarea malurilor raurilor. Gabioanele sunt niste structuri din metal umplute cu piatra.
Exemplul 5 – in loc sa alegi un singur material gandeste-te la imbinarea acestora cu altele: cupru si lemn de exemplu. Tabla perforata de cupru impresioneaza prin nuantele sale metalice, in timp ce lemnul ofera un anumit echilibru din punct de vedere vizual.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole