14 designuri exterioare pentru gradina ta

Gradinile si curtile noastre sunt unele dintre cele mai mari avantaje de care beneficiem daca locuim la casa si tocmai de aceea acestea trebuie exploatate la maximum de potential si ingrijite in aceeasi masura.


Deschide Galeria

Pe langa rolul productiv, din punct de vedere al plantelor, legumelor si pomilor pe care ii putem creste, exista si rolul foarte important, de asemenea, de delectare si relaxare, asigurat de designul gradiniiO gradina axata numai pe cultura legumelor sau a fructelor ofera o mare satisfactie, dar una care este si destinata petrecerii timpului liber in liniste este cu atat mai frumoasa si de dorit. Pe langa pomii din curte care asigura umbra mult dorita in zilele calduroase de vara, putem oricand sa improvizam un mic iaz, eventual o cada exterioara sau sa punem un hamac in care sa atipim cateva zeci de minute.

Posibilitatile in ceea ce se rezuma la amenajarea gradinii sunt infinite, acestea fiind limitate doar de spatiu si de buget, insa imaginatia si creativitatea ta nu ar trebuie sa fie restranse in vreun fel sau altul.

Daca esti un mester priceput si iti place sa construiesti singur lucruri, poti alege oricand varianta de a face de la zero, in dauna achizitionarii unor obiecte gata facute de la magazin, iar costurile pentru aspectul gradinii tale vor scadea considerabil.

Stim ca nu toate lucrurile pot fi facute din ceea ce se gaseste prin casa sau in curte, dar unde nu exista alternativa, o investitie pentru bucuria ta merita si trebuie facuta. Nu vei regreta niciun ban investit in gradina ta, deoarece momentele petrecute cu familia si prietenii la un gratar sau la o seara de jocuri sunt de neinlocuit.

Aici sunt doar cateva idei pentru amenajarea gradinii tale, iar daca esti inventiv, asteptam si roadele creativitatii tale pentru a le impartasi si cu restul pasionatilor de design interior si design exterior.

Sursa fotografii: TopDreamer.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...