2015 a adus zece tendinte uimitoare in design-ul caselor de lux

In prezent, piata caselor de lux pare sa fie în plina expansiune, atat din perspectiva cumparatorilor, cat și a vanzatorilor. Astfel, putem remarca faptul ca exista o cerere din ce in ce mai mare pentru dotarile de lux și amenajarile moderne. In cele ce urmeaza, sunt prezentate succinct cele mai interesante tendinte in amenajarile caselor de lux, extrem de cautate de cumparatorii exclusivisti in acest an.

Deschide Galeria

1. Dusuri de lux

Dușul de lux, care iti taie respiratia si iti subjuga privirea, poate realiza un adevarat spectacol in ceea ce priveste design-ul impresionant al bailor, desi, in trecut, a existat un moment in care cada jacuzzi era cea care domnea regeste in baie caselor de lux.

2. Vatra de foc langa piscina

Imaginati-va, pentru un moment, cum ar fi sa va racoriti in piscina intr-o seara tarzie de vara, dupa care sa va asezati confortabil langa propria vatra de foc?! Vatra de foc este un concept relativ nou intrat in designul exterior, dar poate deveni un element decorativ luxos, in masura sa creeaza un spatiu ambiental impresionant, cu un plus de caldura si lumina.

3. Camere pentru degustarea vinului

Cramele, candva întunecate și reci, sunt înlocuite cu zone de subsol uimitoare, care devin spatii de locuit confortabile, in care se pot gazdui diferite evenimente sau degustari de vinuri.

4. Dulapuri de bucatarie in nuante de alb

Deși multe personae inca iubesc dulapurile din lemn natural, dulapurile albe luxoase tind sa devina foarte populare, mai ales atunci cand sunt însotite de o masa in aceeasi nuanta si stil.

5. Blaturi din cuart

Blaturile din cuart reprezinta complimentul perfect pentru dulapurile albe ale bucatariei de lux. Din ce in ce mai multe persoane tind sa inlocuiasca blaturile din granit cu cele din cuart, intrucat acestea ofera un aspect mai putin poros, care nu-si  pierde luciul de-a lungul anilor, si, in acelasi timp, aduc un plus de rafinament si stil in bucatariile de lux.

6. Bai spectaculoase

O baie de lux poate reprezenta un avantaj important atunci cand vine vorba de decizia cumparatorului in materie de case de lux. De obicei, in amenajarea acestora sunt folosite doar materiale si finisaje de elita, obiecte sanitare cu design exclusivist si diverse elemente decorative de lux, care, in ansamblu, pot conferi o atmosfera plina de perfectiune si de rafinament.

7. Sala de mese in culori neutre

Culorile neutre intalnite in spatiul de mese tind sa devina tot mai des intalnite, astfel incat amenajarile exclusiviste urmaresc sa imprime culoare doar prin expunerea de lucrari de arta originale sau mese din lemn in culori închise.

8. Autocolante murale pentru dormitoarele copiilor

Autocolantele murale de perete sunt o modalitate rapida si ușoara de amenajare a dormitoarelor, iar copiii le vor adora, intrucat le vor insufla idea de distractie, fara a fi necesara pictarea peretilor.

9. Bucatarii în aer liber

Bucatariile amenajate in exteriorul casei reprezinta un vis in aer liber si, bineinteles, o modalitate excelenta de a aduce petrecerea din interior, afara! Bucatariile in aer liber se numara printre cele mai dorite achizitii ale celor care au case de lux, intrucat sunt inconjurate de natura si creeaza, astfel, un spatiu cu adevarat placut simturilor.

10. Piscine cu aspect natural

Piscinele de lux, care reusesc sa se intrepatrunda armonios cu mediul si natura, sunt extrem de dorite de proprietarii care detin case exclusiviste, deoarece le confera constant senzatia unei case pe plaja, combinand frumusetea naturii cu placerea de a inota. Intrucat este cert faptul ca designul nu cunoaste limite, se pot adauga, de asemenea, cascade naturale, rauri, curenti de apa, obtinandu-se o adevarata oaza de liniste si relaxare in curtea casei.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole