fbpx

3 motive pentru care sa iti achizitionezi un generator electric portabil

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Oricine si-a dorit sa aiba acces la energie electrica in timpul unei pene de curent va aprecia avantajul de a detine un generator electric portabil gata sa fie folosit la nevoie.

Deschide Galeria

Motivele pentru care o persoana ia in considerare cumpararea unui generator electric sunt probabil la fel de diverse precum tipurile de generatoare de curent care exista pe piata. A fi pregatit in cazul unei pene de curent este cel mai frecvent motiv invocat; uraganele, tornadele, cutremurele sau alte dezastre naturale sunt alte motive des invocate de catre oameni. In unele cazuri, intreruperea curentului electric poate dura zile sau chiar saptamani. Desi majoritatea motivelor se refera la perioada de pregatire, un alt motiv semnificativ este capacitatea de a avea o sursa de energie electrica care poate fi transportata acolo unde aceasta este necesara.

Iata cele mai bune motive pentru care ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui generator electric portabil in urmatoarea perioada: 

1. Vei avea mereu o sursa de energie la indemana

Majoritatea oamenilor isi doresc siguranta in cazul unei intreruperi de curent. Astfel, nu se vor mai teme de o posibila lipsa a mancarii proaspete in cazul unei pene indelungate de curent.

In acelasi mod, sursele de producere a oxigenului sau alte dispozitive medicale conectate la o sursa de energie electrica vor putea fi mentinute in functiune. Sursele de caldura care depind de energie electrica vor putea fi de asemenea conectate permanent.

2. Electricitate pentru activitati recreationale

Iesirea la iarba verde nu mai trebuie sa fie o experienta primitiva. Daca ai un generator electric portabil, poti sa aduci cu usurinta o parte din confortul pe care il ai acasa intr-un camping rustic in care nu este disponibila nici o sursa de energie electrica.

Cei care doresc sa se bucure de experienta in natura, dar sa aiba la dispozitie o cafea facuta in cafetiera, vor aprecia un generator portabil. De asemenea, sursele portabile de lumina, dispozitivele anti-tantari si ventilatoarele electrice vor putea fi si ele alimentate in acelasi mod.

3. Electricitate de rezerva pentru afacerile mici

Orice afacere pentru care cateva ore fara electricitate ar insemna pierderi financiare semnificative ar trebui sa isi asigure o sursa de energie electrica de rezerva.

Micile afaceri care asigura servicii pentru clienti nu vor fi nevoite sa isi intrerupa activitatea. O firma care livreaza clientilor sai servicii pe Internet sau le ofera acces la informatii si rapoarte online ar putea fi serios afectata de o lunga intrerupere de curent, in special daca ofera servicii in afara ariei in care se produce pana de curent. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...