5 spatii originale pentru birouri

Fie ca avem la dispozitie mai mult sau mai putin spatiu, vom putea intotdeauna sa gasim un loc pe care sa-l amenajam ca birou chiar daca asta presupune sa luam in considerare zone la care nu ne-am gandi in mod normal. Exploram azi 5 spatii originale pentru birouri, idei din care sa va inspirati la randul vostru in viitoarele amenajari.

Deschide Galeria

In spatiile reduse ca intindere, orice loc liber poate fi o idee buna pentru amenajarea unui birou. Cum ar fi spatiul liber de sub scari, care de multe ori nu este pus in valoare sau este omis complet. Daca locuiti intr-o casa, profitati pentru a va crea locul ideal pentru munca. Este o idee originala si practica la care puteti apela cand restul camerelor si-au gasit deja un rost. 

Daca acest loc nu poate fi in casa, atunci nu ne ramane decat sa exploram garajul sau macar o parte din el; delimitand zona in care parcam masina, vom obtine un spatiu pentru birou linistit si retras, perfect pentru taskurile grele sau pentru momente de concentrare. 

Pentru cei suficient de norocosi sa aiba o curte, o baraca sau o magazie pe care nu o mai folositi, se poate transforma, dupa cateva etape de renovare, intr-un loc pentru birou original. Ideal pentru arhitecti sau persoanele care au nevoie de spatiu pentru a-si desfasura proiectele personale.

Intr-un apartament vom gasi cu siguranta un loc cat de mic pentru biroul nostru. In dulap. Chiar si aici ne putem organiza discret pentru a ne crea biroul de vis. 

Un alcov poate avea multe forme, marimi si locatii. Daca va numarati printre cei care aveti la dispozitie un astfel de spatiu, profitati si creati-va un birou de invidiat – retras si personalizat pentru cand va doriti sa va asterneti gandurile intr-un document sau pe o hartie. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole