Cum sa organizam spatiul in casa pentru animalele de companie

Iubim animalele de companie. Si pentru ca tinem la ele ne dorim sa le asiguram un confort prin mici gesturi cum ar fi un loc caldut si pufos in care sa doarma si multe jucarii cu care sa se joace mai ales cand lipsim de acasa.

Deschide Galeria

Pentru multi dintre noi, animalele de casa sunt parte integranta a familiei. De aceea, cand vine vorba de organizarea casei, si acestor necuvantatoare dragi le putem crea un loc doar al lor care sa le usureze accesul la mancare si odihna si noua ordinea in casa. Iata cateva idei de organizarea a spatiului destinat animalelor de companie.

Zona de dormit poate fi oriunde in casa, atat timp cat este usor de accesat. In interiorul unui dulap veti putea crea un loc special pentu catelul sau pisica voastra. Ar putea fi pe hol, in garaj sau intr-o camara. Oferiti-i animalului un timp pentru a se obisnui cu noua lui casuta.

Locul in care il hraniti poate fi in acelasi perimetru cu casuta lui sau il puteti amenaja oriunde  acesta are acces usor, unde poate sa vina si sa plece oricand, fara a se lovi de obstacole in drumul sau. Pentru ca bolurile cu apa si mancare sa nu mai fie expuse peste tot prin casa, acestea pot fi integrate in interiorul dulapurilor, incorporate in decorul casei per ansamblu. 

Inainte de a porni amenajarea, va invitam sa explorati si ideile noastre pentru o casa ordonata si animale de companie fericite. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole