8 forme și culori unice de mobilier accent pentru un living modern

Pentru a da un plus de originalitate și personalitate unui living modern, poți opta pentru mobilier accent cu forme și culori unice.

Iată opt idei de mobilier accent care pot transforma aspectul camerei tale:

  1. Scaun în formă de ou: Un scaun în formă de ou sau cu spătar sub formă de ou poate fi un element distinctiv în livingul tău. Poate fi ales într-o culoare vibrată sau într-o nuanță pastelată pentru a se asorta cu paleta de culori din cameră.
  2. Scaun suspendat: Un scaun suspendat de un suport special poate oferi un loc confortabil și plăcut de relaxare. În prezent, în magazine este disponibil într-o varietate de forme și culori.
  3. Banchetă abstractă: O banchetă cu o formă neobișnuită sau abstractă poate fi un element accent atrăgător. Poți alege una cu un design curbat sau asimetric pentru a crea un punct focal interesant în living.
  4. Masa de cafea cu design inovator: O masă de cafea cu un design unic sau o formă neconvențională poate fi o piesă de mobilier deosebită. Poți alege una cu un blat cu formă neregulată sau cu picioare interesante.
  5. Bufet sau comodă cu design grafic: Un bufet sau o comodă cu design grafic sau abstract poate da o notă artistică livingului. Alege un model îndrăzneț sau un joc de culori pentru a crea un aspect remarcabil.
  6. Fotoliu în formă de mână: Un fotoliu în formă de mână sau cu spătar în formă de mână poate fi o piesă de mobilier amuzantă și inovatoare. Poate servi ca un element de conversație în cameră.
  7. Bibliotecă sau raft în formă de copac: Un raft sau o bibliotecă cu rafturi în formă de crengi de copac poate adăuga un element organic și natural într-un living modern. Aceasta poate fi în nuanța lemnului sau albă pentru a se potrivi cu stilul camerei.
  8. Masă de cafea cu blaturi culisante: O masă de cafea cu blaturi culisante sau suprapuse poate adăuga un aspect interactiv în living. Poți ajusta forma și funcționalitatea mesei în funcție de nevoile tale.

Alegerea formelor și culorilor unice depinde de preferințele personale și de designul general al camerei tale. Aceste piese de mobilier accent pot oferi o notă de originalitate și personalitate, transformând livingul tău într-un spațiu modern și atrăgător.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole