Sigur, la un moment dat, in timp ce faceati curatenie prin casa v-ati gandit ca ar fi bine daca ati avea mai mult spatiu pentru depozitarea obiectelor casnice. Daca v-ati saturat sa inghesuiti cutiile de alimente in dulap sau sa supraincarcati sifonierul cu haine, iata cateva solutii alternative la locurile clasice pentru depozitat, si sugestii despre cum si unde sa va depozitati alte lucruri din casa.

1. Sub pat

Atunci cand va cumparati un pat ar fi bine sa va ganditi si la faptul ca sub el se pot depozita si alte lucruri cum ar fi cutii de pantofi, haine sau chiar pernele si patura. Asadar alegeti un pat care sa permita acest lucru.

2. Coltar de bucatarie cu setare

Exista asa ceva. Tocmai de asta au fost inventate, pentru a usura viata celor care vor sa economiseasca spatiu. In aceste sertare se pot depozita ustensilele de bucatarie care se folosesc mai rar.

3. Sub scara

Daca locuiti la curte sigur aveti o scara spre mansarda. Puteti folosi spatiu de sub scara pentru a face un mic cuier unde se pot agata hainele pentru zilele ploioase, sau se pot pune umbrelele.

4. Dulap in tocul de la usa

Ideea este buna pentru cei care vor sa-i constuiasca o casa si vor sa foloseasca fiecare centimetru patrat din ea. In tocul de la usa care separa camera de zi cu bucataria, sa zicem, se poate integra un raft. Ideal ar fi sa intrebati inainte un tamplar pentru a va fabrica din timp asa ceva.

5. Sub chiuveta de la bucatarie

In masca pentru chiuveta se pot pune obiectele de uz canic, detergentul, solutiile pentru parchet, gresie etc.

Citeste si 16 idei de depozitare eficienta pentru balcon

6. Deasupra tocului de la usa din baie

In interiorul baii, desupra usii, poate fi amplasat un raft pe care se pot aseza prosoapele curate.

7. Ascunzatoare sub forma de carti

Lucrurile importante pe care ati vrea sa nu le tineti la vedere pot fi puse in biblioteca si acoperite cu un suport sub forma de carti care este gol pe dinauntru.

8. Sertar in treptele de la scara 

Treptele spre mansarda pot fi transformate in sertare, in care poate fi depozitata incaltamintea si alte obiecte pe care le folositi mai rar.

9. Borcan cu filet pentru obiecte de birotica

Sub raftul de carti de deasupra biroului pot fi prinse de capac niste borcane pentru a depozita obiectele de birotica pe care le folositi cel mai des.

Gasiti in galerie de poze si alte exemple de asemenea locuri unde va puteti depozita obiectele de mici dimensiuni din casa dumneavoastra.

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii