Reamenajarea dusului – coloane de dus vs paneluri de dus cu hidromasaj

Iubim confortul unei bai moderne – materiale durabile, instalatii perfect functionale si tot necesarul pentru a face din timpul petrecut la dus unele de relaxare. Insa cand vine vorba de a face cea mai buna alegere pentru stilul nostru de viata, este ideal sa cunoastem avantajele fiecarei optiuni.

Deschide Galeria

In cazul dusurilor, exista varianta instalarii unei coloane de dus sau montarea unui panel de dus cu hidromasaj. Bineinteles, intotdeauna vom tine seama de designul intregii sali de baie, de paleta cromatica si de ceea ce ne dorim de la rezultatul final.

In continuare vom expune beneficiile si implicatiile pe care le aduce o coloana de dus si cele pe care le presupune instalarea unui panel.

S-ar putea sa iti placa si ce model de oglinda e potrivit pentru baie.

Coloanele de dus sunt potrivite celor care vor o abordare mai clasica, estetica si foarte comoda. In acest caz, functionalitatea este atinsa fara a fi necesare modificari majore in baie. Mai mult, coloanele de dus sunt realizate din materiale anticalcar. Astfel, cu o investitie minima, dusurile devin zone in care confortul intalneste utilitatea.

Citeste si despre cabina de dus.

Spre deosebire de coloanele de dus, panelurile de dus presupun adaptari suplimentare daca ele nu exista deja – altfel spus, va fi nevoie de amenajarea unei cabine de dus. Din punct de vedere al ergonomiei, montarea unor asemenea paneluri aduce un confort similar cabinelor de dus cu hidromasaj la o fractiune din pret, fiind astfel un lux accesibil. Acestea se pot pozitiona central sau se pot monta pe coltul dusului, salvand astfel mai mult spatiu.

Atat coloanele de dus, cat si panelurile sunt deosebit de usor de folosit, se regasesc in culori diverse si dispun de un design contemporan. In plus, ele pot fi integrate in noile tendinte de amenajare a bailor cu spatii de dus walk-in. Datorita peretilor de sticla securizata ce creeaza senzatia placuta de transparenta, un spatiu de dus walk-in da amploare incaperii, lasand lumina sa inunde fiecare colt

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole