Idei de mansarda pentru 2014

Mansarda casei in care tale poate fi locul cel mai placut din intreaga locuinta. In functie de ce optiuni ai pentru spatiul mansardei, vei putea gandi proiectul prin care o poti transforma intr-o camera locuibila, intr-o sala de mese, spatiu de citit sau chiar o baie mai generoasa.

Deschide Galeria

Posibilitatile tale sunt foarte variate si trebuie sa te gandesti la ce iti doresti tu de la o mansarda. Vrei sa faci o camera cu masa de biliard, darts si jocuri de societate? Vrei sa o amenajezi intr-un stil rustic si sa o transformi in camera de oaspeti? Poate ca iti surade ideea de a face din mansarda o camera mare pentru copii sau poate iti doresti sa o transformi in biblioteca ta personala unde sa stai sa citesti ore in sir.

Indiferent de varianta pe care o alegi, trebuie sa ai in vedere ca mansarda reprezinta o investitie destul de importanta in casa ta, deoarece este cel mai calduros loc vara si cel mai racoros iarna, iar primul lucru cu care ar trebui sa incepi ar fi o izolatie buna pentru intreaga camera.

Odata amenajata mansarda, te vei putea bucura de luxul de a avea inca o incapere, realizata in stilul tau, iar aceasta va putea fi locul unde sa petreci seri in sir cu prietenii sau te pierzi citind romane politiste sau poate chiar sa te apuci de scris o carte.

Daca variantele acestea nu iti surad, nu te ingrijora pentru investitia pe care ai facut-o, deoarece aceasta se plateste singura in timp. Pe langa faptul ca locuinta ta va avea un aspect mult mai placut, iar pretul casei tale va creste substantial, daca ai proiectat mansarda si cu o intrare separata, o poti da oricand in chirie si iti vei asigura un venit lunar in plus.

Mansarda reprezinta o camera care poate deveni proiectul tau de suflet si cu siguranta ca odata amenajata, va fi printre cele mai frumoase incaperi din casa si va iesi in evidenta indiferent de stilul pentru care ai optat, deoarece fiecare mansarda are farmecul ei aparte.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole