Principiile Feng Shui pentru biroul de acasa

Pentru toti cei care lucreaza deseori de acasa, felul in care biroul arata este important. Confortul mesei sau al scaunului sunt criterii esentiale, insa expertii in feng shui ne arata ca exista mai multe aspecte de luat in considerare in ceea ce priveste biroul.

Deschide Galeria

Desi greu de realizat, ordinea este cheia obtinerii energiilor pozitive si a influentelor benefice. Deci, evitati ca biroul vostru sa se aglomereze inutil si pastrati o ordine a lucrurilor si documentelor.

Dupa cum am putut vedea si pentru alte camere, biroul nu ar trebui sa fie pozitionat in dreptul usii. E bine ca acesta sa fie asezat astfel incat sa puteti privi in ansamblu intreaga camera. Pozitionatul cu spatele la usa atrage doar energii negative si produce nesiguranta. Puteti roti scaunul astfel incat sa puteti privi cu lejeritate la usa. In acelasi timp asigurati-va ca spatele se afla indreptat spre un perete

Culorile sunt si ele importante pentru echilibrul biroului. Folosind doar culori neutre sau doar alb veti reusi doar sa creati monotonie. Adaugati in schimb si cateva pete de culoare precum rosu sau verde, precum si elemente de sticla, metal sau lemn pentru un echilibru simbolic al elementelor din birou. Avem nevoie de un sentiment de confort si placere atunci cand lucram in birou; vom avea spor si vom lucra productiv astfel.

Lasati sa patrunda cat mai multa lumina naturala in camera in care aveti asezat biroul. Trageti draperiile si evitati reflexia luminii in monitor printr-o simpla repozitionare a calculatorului.

Pentru ca birourile sunt in general incarcate cu multa energie electromagnetica, alegeti sa reduceti acest inconvenient prin aducerea catorva plante. Fie ca alegeti un ghiveci mic si dragut pe masa sau un recipient mare cu o planta tropicala pozitionata intr-un colt, orice forma de verdeata va fi binevenita pentru biroul tau, iar energiile se vor echilibra.

Fotografiile cu cei dragi sau amintiri placute din vacanta sau momente importante din viata voastra va pot decora frumos biroul si influenta pozitiv, spun expertii in arta feng shui.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole