Bucatariile modulare – ce sunt si prin ce se diferentiaza fata de o bucatarie la comanda

Cele mai citite

Mobilierul de bucatarie modular este probabil cea mai intalnita si accesibila solutie de amenajare a bucatariei. Fiind realizat din corpuri cu dimensiuni standard, presupune un timp mai mic de productie si automat un timp mai redus de livrare si montaj fata de o bucatarie la comanda.

Deschide Galeria

Poate pentru tine este factorul timp (si aici vorbim de o diferenta mare de timp intre o bucatarie modulara si una realizata la comanda), pentru altii primeaza factorul buget, cert este ca o bucatarie modulara se poate adapta perfect in toate spatiile. Rezultatul este unul deosebit indiferent de stilul sau dinamica familiei.

Brico Depot are o gama ampla de bucatarii modulare, de la modern la clasic, rustic, scandinav, care se pot adapta cu succes in spatiul pe care il ai la dispozitie, putand fi ridicate in doar sapte zile de la realizarea comenzii. Dupa ce te-ai hotarat asupra modelului de bucatarie preferat, beneficiezi de servicii gratuite de planificare 3D din partea Brico Depot si 25 de ani garantie la piesele de mobilier.

Categorii de game si dimensiuni:

Brico Depot are peste 8 modele de bucatarii, fiecare in minim 1 – 2 variante de culori.

Cu toate ca bucatariile modulare dispun de corpuri cu dimensiuni standard, acestea sunt create special pentru a se integra in orice tip de spatiu, iar rezultatul final este acelasi ca in cazul unei bucatarii la comanda.

Poti alege numarul corpurilor din fiecare tipologie de dimensiune, finisajele din cele propuse de comerciant astfel incat in final sa ajungi la bucataria estetica si functionala mult visata. Pentru aceasta ai la dispozitie gratuit serviciul de design si configurare 3D in toate magazinele Brico Depot.

In ceea ce priveste bucatariile, regasesti trei mari grupe de mobilier: corpuri inferioare (pentru partea de jos a bucatariei) pe care se aseaza blatul de lucru; corpurile superioare (suspendate) si corpurile – turn care servesc la incastrarea frigiderelor sau crearea unor dulapuri tip camara.

La acestea poti adauga corpurile pentru insula de bucatarie (care de asemenea poate fi modulara) si corpurile de colt pentru bucatariile in forma literei U sau L.

Dimensiunile standard pentru corpurile superioare sunt: 15, 25, 40, 50, 60, 80 si 63 cm pentru cel de colt iar pentru cele inferioare avem: 15, 30, 40, 50, 60, 80, 100, 120 si 93 de centimetri pentru corpul de colt. Folosind aceste dimensiuni de corpuri pot fi compuse o multime de variante de bucatarii, gasind cu succes formula optima pentru fiecare cerinta tehnica sau estetica.

Avantajele bucatariilor Brico Depot:

Bucatariile modulare sunt bucatariile compuse din dulapuri, corpuri de mobilier prefabricate, realizate intr-o serie de dimensiuni standard.

In magazinele Brico Depot sunt prezentate toate gamele pentru a ajuta la vizualizarea rezultatului final, un lucru neintalnit in cazul bucatariilor la comanda, cand iti alegi fronturile in baza unui paletar si abia la montaj vezi ce ti-ai configurat.

Sunt usor de montat si de reparat (poti inlocui oricand o usa sau un front de sertar printr-o simpla comanda in magazin) si in acelasi timp iti ofera posibilitatea extinderii in timp a bucatariei daca este cazul sau a rearanjarii modulelor in functie de noile tale nevoi.

Printre cele mai importante avantaje ale bucatariilor din gama Brico Depot amintim:

  • suport pe durata intregului proces de achizitie;
  • livrare rapida, in doar 7 zile de la realizarea comenzii;
  • numeroase variante de finisaje si stiluri: PAL, MDF precum si lemn masiv;
  • randare 3D gratuita*;
  • masuratori la domiciliu contra cost;
  • servicii extra de montaj si transport (contra cost);
  • multiple posibilitati de finantare oferite de parteneri.

O bucatarie modulara presupune posibilitati variate de combinare (alaturare a corpurilor) si variante de finisaje calitative adaptate noilor cerinte estetice ale pietei. Printre variantele de finisaje si culori vei regasi: lemn masiv de stejar, rosu, gri lucios, alb lucios, pal cu finisaj lemn gri sau stejar albicios, albastru inchis, gri grafit mat.

*Randarea 3D gratuita presupune vizualizarea tridimensionala a spatiului bucatariei dumneavoastra cu modulele alese si toate accesoriile incluse pentru a avea o imagine cat mai fidela realitatii.

Vezi mai multe exemple de bucatarii modulare in galerie.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa